Document skrev i går om Kamala Harris som gjorde narr av abortmotstandere som ropte «Jesus er Herre» og sa at de var på feil valgmøte. Samme dag sa hun seg enig med en demonstrant som beskyldte Israel for folkemord.

I går snakket Fox & Friends med Grant Beth og Luke Polaske, som var de to unge mennene som ropte til Harris da hun begynte å snakke om abortrettigheter.

De to kristne studentene fortalte programlederne at de følte seg forfulgt på samme måte som Jesus og hans tilhengere etter at de ropte «Kristus er konge!» og «Jesus er Herre!», mens de ble dyttet av noen av demonstrantene.

Harris stoppet sin tale og «trollet» dem, skriver New York Post:

«Dere er på feil møte», sa hun til stormende applaus fra folkemengden. «Jeg tror dere mente å gå til den mindre nede i gaten”, med henvisning til et Trump valgmøte.

Polaske sa at Harris vinket til ham på en sarkastisk måte og ga ham et ondt smil da han holdt korset rundt halsen og pekte på henne.

Harris’ støttespillere var nådeløse

Beth forteller at han ble dyttet av en eldre kvinne, de ble bedt om å holde kjeft, de ble hånet, og han sammenligner det med da Jesus og hans disipler ble hånet. Han sa at de var sendt dit av Gud:

«I virkeligheten gjorde vi Guds arbeid, og vi var der av de rette grunnene, og Gud ser på oss i dette øyeblikket. Jeg er opptatt av å være en hjertelig person mot andre uansett tro, men jeg tror at vi ble sendt dit av Gud.»

Polaske sa at de var omtrent 20 til 30 meter fra hvor Harris stod på scenen og at hun ga ham et ondt flir:

«Hun vinket faktisk til meg. Jeg tok korset jeg har på meg fra halsen, og da vi ble bedt om å gå, holdt jeg det opp i luften og vinket til henne og pekte på henne, og hun så meg rett inn i øynene og ga meg et ondt flir.»

Flere som forsvarer Harris hevder at hun ikke snakket til dem, men Polanske sier at han ønsker å oppklare og bekrefte 100 % at hun snakket med dem.

Beth sa at hvis Harris seirer mot Trump 5. november, vil hun være en motstander av kristne:

«Dette er hva du kommer til å få med en Kamala Harris som president», sa han. «Du kommer til å få en Kamala Harris som støter fra seg over 50 % av befolkningen i USA som er kristne. Du kommer til å få en Kamala Harris som ikke deltar på Al Smith Memorial Dinner.»

Kamala Harris håner abort­motstandere, men respekterer stemmene til antisemitter

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.