I mai 2024 samlet over 100 pro-palestinske, pro-islamistiske, anti-amerikanske og anti-israelske organisasjoner seg i Detroit for å markere og erklære jihad mot USA.

Det er litt av en reise: Fra fjellene i Afghanistan erklærte Osama bin Laden USA krig i 1998. Tre år senere slo han til mot New York, og tyve år med krig i den islamske verden fulgte.
Nå erklærer muslimer på amerikansk jord USA krig på amerikanernes hjemmebane.

Retorikken er hatefull. Selvsagt vil Israel at amerikanerne skal vite om denne faren. Demokratene er åpne mot denne islamismen. For første gang siden Holocaust er jødene utrygge i USA.

Biden-regimet er passive tilskuere. Det første de skulle gjort, var å forby maskering. Det samme gjelder Vest-Europa/Norge. Men man foretar seg ingenting.

Aktivistene bruker de samme frasene som studentaktivistene på 1960-tallet. Forskjellen er at establishment-Amerika har stilt seg bak insurrection (opprør). De sto bak BLM-opptøyene i 2020. Et halvt år senere anklaget de Trump for insurrection og har fremdeles ikke gitt opp håpet om å se ham fengslet.

At disse opptøyene har kunnet pågå i ett år uten motstand, sier noe om hvor svake Demokratene er. De har ingen motstandskraft, og islamistene merker det. De merker at de kan rykke frem uhindret.

Hvordan vil dette arte seg hvis Trump vinner? Vil jihadister og Demokrater slutte seg sammen, slik de gjorde i 2020? Det kan meget vel skje.

Usensurerte nyheter. Abonner på frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.