Donald Trump tok scenen med selvsikker humor på Al Smith Dinner

Donald Trump stilte som vanlig opp med skarpe replikker og en god dose humor under den tradisjonsrike Al Smith Dinner. Arrangementet, som har vært en fast del av den amerikanske valgkampen i over 40 år, ble denne gangen markert uten Kamala Harris til stede, noe som skuffet biskop Timothy Dolan stort.

Trump benyttet anledningen til å harselere over flere politiske rivaler, med Kamala Harris og Minnesotas guvernør Tim Walz i skuddlinjen. Også Harris’ ektemann ble gjenstand for Trumps humoristiske angrep, noe som skapte stor latter og engasjement på sosiale medier.

Al Smith Dinner har i mange år vært en arena for både selvironi og politisk satire, spesielt rett før presidentvalget. Minnene fra Trumps legendariske utveksling med Hillary Clinton på samme arrangement i 2016 dukker fortsatt jevnlig opp i sosiale medier.

Nå har Trumps siste humoristiske angrep på Demokratenes ledere tatt internett med storm. Videoen med de fem beste vitsene har gått viralt, og tilhengerne jubler over den tidligere presidentens komiske treff.

 

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.