«Ektemannen til Kamala Harris er både klønete og elskverdig. Av en amerikansk storavis defineres han som motvekten til giftig maskulinitet», skriver Torgeir Strandberg i Aftenposten.

Strandberg refererer til en skribent i The Washington Post som omtalte Emhoff som motvekten til giftig maskulinitet, et tema «the second gentleman» har uttalt seg om. Strandberg skriver:

«Vi har på en måte blandet hva det betyr å være en mann og hva det betyr å være maskulin. Det finnes en stereotypi om at man må være tøff, sint og utagerende for å være sterk. Det er faktisk det motsatte. Styrke handler om hvordan du viser kjærlighet for mennesker, sa Emhoff i et intervju med Real Clear Politics.»

En moderne Jackie Kennedy eller Michelle Obama

Journalisten i Aftenposten skriver at det er  vanskelig, ja, nesten umulig, ikke å like denne fyren og at kanskje blir han hele USAs førstemann, en moderne Jackie Kennedy eller Michelle Obama:

«Og han bærer rollen som tidligere kun kvinner har hatt, på en moderne måte. Han omtaler det å støtte konen som en ‘veldig mannlig ting’ å gjøre.»

«Å løfte kvinner er ikke å ta bort muligheter fra menn. Jeg vil også si at visepresident Harris løfter meg og hjelper meg med mine oppgaver. Vi hjelper hverandre, sier Emhoff.»

Dougs gift-frie maskulinitet kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt, for unge menn trenger bedre rollemodeller enn kongen av giftig maskulinitet, Andrew Tate.

Derfor har Document sett på hva som gjør «the second gentleman» til motvekten til giftig maskulinitet.

Erkjenner affære etter at barnevakten ble gravid

Alle gjør feil i livet, og Doug tabbet seg virkelig ut da han hadde en affære med barnevakten som passet parets to barn. Ikke Kamala, men den forrige kona. Kamala har ikke barn, og hun er en av disse kattedamene.

Enda verre for Doug var det at barnepiken ble gravid, men i motsetning til en giftig maskulin mann, innrømmet han affæren.

Han skal ha fortalt Kamala om det før de giftet seg. Og Joe Biden ble gjort oppmerksom på affæren under prosessen med å velge den første kvinnelige minoriteten (noen ganger svart, andre ganger indisk) som visepresident.

Den unge kvinnen ved siden av Doug er ikke Harry Potter, men hans datter Ella med kona han var utro mot.

Emma identifiserer seg for øvrig ikke som jøde og har angivelig samlet inn penger til UNRWA, noe vi ikke kan bekrefte. Men hvis det er sant, er hun i så fall «creepy».

Vi ønsker ikke å møte Ella i en mørk bakgate.

En ekte mann lærer av sine feil

Som skrevet ovenfor, gjør alle mennesker feil, og Doug er intet unntak. Dette har ikke vært omtalt i andre medier i Norge, fordi de er for opptatt med å skrive om Trump og Gaza. Men dere som leser Document, vet allerede om at Kamalas ektemann anklages for å ha slått en ekskjæreste hardt i ansiktet.

Ektemannen til Kamala Harris anklages for å ha slått ekskjæreste hardt i ansiktet

Det er usikkert om dette var før eller etter at han gjorde den unge, blonde barnevakten gravid, men det viktigste er at han lærte av sine feil.

Som en ekte gentleman benektet ikke Doug påstandene om at han skal ha slått ekskjæresten for mer enn ti år siden etter en spritfylt kveld i Frankrike.

I stedet kalte han påstanden for en distraksjon, noe som er en veldig fornuftig måte å håndtere skandalen som skjedde for mange år siden, siden landet har verre problemer å ta tak i.

Da Emhoff snakket med MSNBCs programleder og alfahann Joe Scarborough – programleder for Morning Joe – ba han Doug svare på flere tabloide historier om hans personlige liv som Trump har spredt.

Vi har ikke tid til å bli forbanna, sa Kamalas ektemann:

«Vi har ikke tid til å fokusere på det. Det hele er en distraksjon. Det er designet for å få oss til å miste fokus.»

Scarborough er for øvrig gift med alfahunn Mika Brzezinski som er medprogramleder i Morning Joe. Som en hann og hunn utfyller de godt rollen sammen, og regnes som et alfapar.

Det har ikke kommet noen rapporter om at Doug skal ha banket opp Kamala, eller om hun har slått ham.

 Vær en drittsekk på jobb, ikke hjemme

Å være en motvekt til giftig maskulinitet handler om balanse. Og som Doug fortalte Washington Post har de på en måte blandet hva det betyr å være en mann og hva det betyr å være maskulin.

Ikke alle menn er skapt like, og noen ønsker bare å holde fast ved det som anses som giftig maskulinitet. Selv om det ikke er ideelt, finnes det en løsning for mannen som ikke kan gi helt slipp på gamle vaner. Vær en drittsekk på jobben, ikke hjemme.

Doug er sånn, og det ser ut til å fungere for ham. Hans gamle arbeidskamerater i advokatfirmaet han jobbet i fortalte Daily Mail at han ansatte en modell som sin «trofésekretær», oppførte seg som en drittsekk og kvinnehater, og hevnet seg på unge kvinnelige ansatte som ikke flørtet tilbake med ham.

Det er få likhetstrekk mellom trofésekretæren og Kamala, men kanskje har hun visepresidentens livlige og smittende latter.

Tom Fitton sparer ikke på ordene og skriver at Doug Emhoff var en «foul-mouthed a**hole and misogynist.»

Fra spøk til alvor

Aftenposten og andre medier i Norge har samme tilgang til mediesaker som Document har, kanskje enda mer, med all deres finansiering og hjelpemidler. Det er umulig at de ikke har sett de negative reportasjene om Doug Emhoff.

Hvis det å gjøre en barnevakt gravid mens du er gift, banke opp kjæresten din, behandle kvinner på jobben dårlig og være en total drittsekk er motvekten til giftig maskulinitet, er sistnevnte foretrukket.

De er i det minste stolte av å være drittsekker og prøver ikke å skjule sin giftige maskulinitet.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.