New York Post: – «La Barbie» er ansiktet utad for Harris-Bidens åpne grense

Et tungt tatovert kvinnelig medlem av Tren de Aragua-gjengen fra Venezuela er anklaget for å drive sexhandel fra et hotell i El Paso, Texas, som gjengen har overtatt, ifølge et lekket notat fra grensepatruljen som The New York Post har fått tilgang til.

Ifølge rettsdokumentene fortalte et offer for sexhandel at Estefania Primera – en venezuelansk illegal migrant som går under gatenavnet «La Barbie» – dopet henne ned og tok med seg menn inn for å gruppevoldta henne mens hun var bevisstløs.

Primera ble arrestert i El Paso, Texas, den 27. september etter at hun ble observert med sine fem små barn. Myndighetene sier at hun også bruker barna sine som smuglere og narkotikasalg for å unngå loven.

«La Barbie» skal ha drevet prostitusjonsringen sin fra det lokale Gateway Hotel, som myndighetene i El Paso nylig stengte etter flere klager om lovløshet.

Offeret nevnt ovenfor skal ha utpekt Primera som frontkvinne for prostituerte som ble smuglet inn i USA, og fortalte politiet at «La Barbie» dopet henne flere ganger med en pille som inneholdt fentanyl som fikk henne til å besvime.

Da hun kom til seg selv, fant hun flere menn som hadde sex med henne. Kvinnen sa at hun fikk forferdelige skader etter gruppevoldtekten.

Da hun forsøkte å flykte, tvang «La Barbie» henne tilbake til hotellet. Hun skal også ha slått og sparket kvinnen gjentatte ganger, ifølge rettsdokumentene.

Primera krysset grensen ulovlig sammen med familiemedlemmer og seks barn i nærheten av El Paso i august 2023, og ble raskt sluppet inn i USA, opplyser kilder i Homeland Security til The Post.

Tren de Aragua-medlemmer, som i stor grad har tatt seg inn i USA via grensen til El Paso, har spredt sin kriminelle virksomhet over hele landet, der de har drevet med våpensmugling, skyteepisoder, narkotikasmugling og sextrafficking, skriver The Post.

I dag rapporterer avisen om brutale «baby-faced» Tren de Aragua-medlemmer som begår væpnede ran på Times Square. De bor på et kommunalt finansiert herberge på Manhattan og slipper unna med kriminalitet, fordi de er mindreårige, noen så unge som 11 år gamle.

De begår væpnede ran rettet mot både newyorkere og turister, sier en kilde i NYPD til The Post. Men de klarer å holde seg unna fengsel på grunn av alderen og New Yorks milde straffer, sier Jason Savino, assisterende sjef for politiets etterforskningsavdeling.

Aurora, Colorado

Siden 2022 har over 42 000 migranter strømmet inn i fristaden Denver i Colorado, skriver America på X.

Blant dem var medlemmer av Tren de Aragua-gjengen. I 2024 tok de seg til nabobyen Aurora og overtok boligblokker, terroriserte innbyggerne med våpenkriminalitet, tyveri og narkotikahandel.

Tidligere har The Post avslørt at Jose Ibarra (26), den illegale som drepte Laken Riley, står oppført som en del av den dødelige Tren de Aragua-gjengen i interne dokumenter fra Department of Homeland Security. Likevel ble han ifølge kilder «vinket» over grensen til USA.

To av Iberras brødre er også medlemmer av den dødelige gjengen ifølge Homeland Security, men fikk også slippe inn i USA etter å ha krysset grensen.

«La Barbie» er ansiktet utad for Bidens åpne grense

I går skrev New York Post i en leder at Estefania Primera, «La Barbie», er ansiktet utad til Biden-Harris’ innvandringspolitikk. Hun kom over grensen i august 2023, men ble sluppet inn i landet uten annet enn en fotlenke, som hun raskt kvittet seg med. Redaksjonen skriver blant annet:

Tren-medlemmer er hjerteløse monstre som er onde i en skala som normale amerikanere håper å aldri få høre om, langt mindre møte. Likevel blir de sluppet over grensen og inn i lokalsamfunn over hele USA, takket være Demokratenes vanvittige grensepolitikk.

Det verste av alt er at dette er gjort med fullt overlegg i Biden-Harris-regimets innvandringsplan.

De venstreekstreme som kontrollerer Demokratenes tilnærming til innvandring, vil ikke akseptere en reell reform, og Harris er enda mindre villig enn Biden til å gjøre noe med det.

Det spiller ingen rolle at det betyr å importere direkte ondskap fra andre steder i verden, som Tren de Araguas hjemland Venezuela.

Den eneste løsningen er å stoppe Kamala fra å vinne presidentvalget, hvis ikke vil galskapen fortsette, mener The New York Post.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.