I 2017 ble det ramaskrik både i Norge og Sverige som følge av at Sylvi Listhaugs begrep «svenske tilstander» fikk fotfeste. Noe slikt eksisterte ikke, ifølge både svenske og norske politikere.

Syv år senere sitter Jonas Gahr Støre og peker fingeren mot FrP-leder Listhaug: Det er FrPs skyld at vi har svenske tilstander i Norge, nemlig.

Gjengkriminelle fra Sverige boltrer seg i alle norske politidistrikter, mens Norge tar imot flere migranter enn både Sverige og Danmark til sammen. Til det kjedsommelige maser politikerne om integrering, i en kultur vi blir fortalt at vi ikke har, mens begrepet «fellesskap» brukes for å manipulere godtroende nordmenn til å akseptere den «positive» diskrimineringen de utsettes for. Oljepengene renner ut i et sort hull av mangfoldsrådgivere, sosionomer og fritidsklubber, mens kriminalitetens omfang bare vokser.

Velkommen til kveldens Dagsorden med Espen Teigen og Rebecca Mistereggen.

 

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.