«Jeg har abonnert på Wall Street Journal i mer enn ti år», skriver Vicky på X. De siste årene har hun observert at mindre enn halvparten av det hun leser, er troverdig eller respektabel journalistikk.

«Denne artikkelen har offisielt senket troverdigheten til null», skriver hun.

En annen person, med brukernavnet WonderMutt, skriver at det er så mange inspirerende historier om redningsaksjoner etter orkanen Milton, men Kamala-sympatisøren WSJ velger denne for å kunne fokusere på 6. januar. WonderMutt har sagt opp abonnementet på avisen etter 20 år.

Begge to refererer til en artikkel publisert av Wall Street Journal med tittelen «When the Hurricane-Relief Worker Turns Out To Be a Neo-Nazi.»

Høgre­ekstremistar spreier konspirasjons­teoriar

Vi slipper å oversette den, for det har NRK allerede gjort, til nynorsk, naturligvis:

Høgre­ekstremistar spreier konspirasjons­teoriar medan dei ryddar opp etter orkanar.

Fleire område vart hardt råka av orkanane «Helene» og «Milton». Det har kvite maktgrupper utnytta.

Ikke overraskende har NRK  plukket opp saken fra Wall Street Journal. For statskanalen er, som vi alle vet, besatt av å formidle til det norske folket at høyreekstremister og «hvitt overherredømme» er den største trusselen i USA.

Og som blodhunder klarer de alltid å finne frem til historier som støtter deres agenda, i et land med nesten 350 millioner mennesker.

Det er ikke hver dag NRK bruker WSJ som kilde, for WSJ er som regel midt på treet når det gjelder politisk ståsted, men skal vi tro Vicky og WonderMutt, har de flyttet seg til venstre den siste tiden.

En annen person svarer Vicky og sier at noe har skjedd med redaksjonen i den senere tid.

I motsetning til Wall Street Journal-leserne, som kan si opp abonnementet sitt, har ikke nordmenn noen slik luksus når det gjelder NRK.

WSJ-artikkelen er bakom betalingsmur, men vi leser alt vi trenger å vite i NRKs artikkel.

Den lille landsbyen Horseshoe Beach i Florida er et av stedene som har fått besøk av gruppen Patriot Front, som blir regnet som en «hvit maktgruppe» av Anti-Defamation League, skriver journalist Silja Björklund Einarsdóttir.

NRK vil ikke formidle den kalde, harde sannheten

NRK viser en video som gruppen har delt på Telegram hvor talsmannen står blant ødeleggelsene og kritiserer. Han hevder at styresmaktene er opptatt med å hente inn utlendinger og gi dem hus, mat og vann, skriver Einarsdóttir.

Vi som kjenner Amerika, vet at dét er den kalde, harde sannheten. Men propagandakanalen vil ikke la deg få vite det når det er de radikale Demokratene med Biden og Harris ved roret som styrer.

Vi trenger ikke sitere NRK så mye mer, for vi vet resten av historien de vil formidle. Høyreekstremister er den største trusselen i Amerika, og akkurat nå sprer de farlige konspirasjonsteorier og hindrer redningsaksjoner, selv om vi ikke har sett et eneste eksempel på at noe slikt har skjedd.

Selv om ordføreren ikke er enig i hva Patriot Front står for, vil han ikke sende dem vekk, skriver Einarsdóttir .

– Så lenge de ikke er her for å tvinge det på folk her, tar jeg imot hjelpen. Jeg bryr meg ikke om hvor de kommer fra, sier Williams.

Nettopp. Og likevel vil NRK og WSJ lage en sensasjonell sak om det, slik at de kan presse sin agenda på folk som stoler på deres rapportering.

Ordføreren i byen bryr seg ikke om hvem Patriot Front er, fordi de har ikke skadet noen og hjelper folk i byen hans.

Det forteller oss alt vi trenger å vite om hvor mye godhetsposørene i NRK bryr seg om de lidende menneskene i Horseshoe Beach. Nada!

Flere bemerker i kommentarfeltet under WSJ-artikkelen på X at avisen refererer til den kontroversielle antirasistiske gruppen Southern Poverty Law Center (SPLC), som har stemplet grupper som Patriot Front som hatgrupper.

SPLC har blitt saksøkt gjentatte ganger, og mange beskylder dem for å navngi enhver gruppe eller person som er uenig i Demokratenes politikk som tilhengere av «hvitt overherredømme». At gruppen satte Ben Carson på sin liste over ekstremister i 2014, sier alt.

Feittsuging, valdtekt og skattesnusk

Document rapporterte i går om afghaneren Nasir Ahmad Tawhedi, som er siktet for terror­planer på valgdagen. Samtidig har farlige latinamerikanske gjenger infiltrert hele USA, antisemittismen og kriminaliteten er skyhøy, og det er alvorlige problemer over hele Amerika.

Ikke én av sakene har skapt overskrifter i NRK, for i deres verden er «hvit makt»-grupper den største trusselen mot USA. Etter Trump, da, selvfølgelig.

Dette er hovedsakene på Urix fra USA i dag.

Det er en skam at nordmenn tvinges til å betale for statskanalens propagandasøppel og at de, i motsetning WSJ-leserne, ikke kan si opp abonnementet.

Er Patriot Front føderale agenter?

Document har skrevet om Patriot Front tidligere, og det finnes mange teorier om at de er føderale agenter.

Joe Rogan om hvit-makt-gruppen Patriot Fronts marsj: – Hvor er de feite menneskene?

Jake Shields tror ikke på at de er FBI, for da ville de ikke ha hjulpet vanlige amerikanere.

Her er Patriot Front, som hjelper orkanofre i Nord-Carolina:

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

 

Er du lei av medier som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.