Valget i USA vil ha vidtrekkende konsekvenser også for oss. Det er et valg mellom demokrati og oligarki, stikk motsatt det mediene og venstresiden sier. Venstresiden i USA er blitt pengemaktens parti. Det snakkes det ikke mye om, men det er nok å se på hvem som er Demokratenes donorer og hvor rike politikerne blir.

Venstresiden i Norge har degget for seg selv i rollen som folkets forsvarer, men nå har de gått over i rollen som «mindretallets» og «de sårbares» forsvarer. De det er mest synd på. Folk flest skal være takknemlige for at får bo her og nyte godt av fruktene. At disse fruktene smaker stadig surere og koster stadig mer, snakkes det ikke om.

Men det er en voksende misnøye og sinne på grasrota er det ingen tvil om. Vi er inne i samme spiral som USA.

En viktig del av venstresidens identit har vært anti-amerikanisme. Vi fikk det inn med morsmelken av NRK. Siden Trump dukket opp er det blitt som en massepsykose. Det piskes frem et hat, helt bevisst og folk går fra forstanden.

Trump fører den politikk som ville tjent nordmenn, som de ønsker seg. Men de er så forblindet av medienes hat-propaganda at de ikke ser det. Velgerne stemmer mot sine egne interesser.

Konkret: Grensekontroll, utvisning som effektueres, ikke bare prat, krav til ungdommen, krav til nye borgere, heving av nivået i skolen, innføring av straff det står respekt av. Meritokrati på alle ledd. Det er ikke bare i teoretiske fag og hvitsnippsjobber man trenger presisjon og samvittighetsfullhet. Det er i alle ledd, også på «gølvet». Det snakkes om sykefravær, men ikke dårlig arbeidsmoral. Den gangen Pølse-Hassen ba folk stå opp om morran fikk han så hatten passet. Det er ikke lenger godtatt å forsvare de verdiene og prinsippene som skapte velferden. Da forsvinner den og den forsvinner fort med påfyll av titusener som går rett inn på trygd og stønader. Disse elementære prinsippene for verdiskaping blir ikke lenger forstått.

I USA oppsto uttrykket managed decline: Å bli rik på landets avvikling. Det var det som skjedde under Clinton, Bush og Obama: Jobbene gikk til utlandet, helst Kina. Fabrikkene ble enten nedlagt eller flyttet. Slik ble firmaene rike og kommunistpartiet, og arbeiderne i Midtvesten ble arbeidsløse og ungene døde av fentanyl.

Heller ikke det har Biden/Harris villet gjøre noe med. Tvert imot: Det første de gjorde var å åpne grense og de har til nå sluppet 20-25 millioner. Det befinner seg nå en hel Gaza-leir med migranter i det sørlige Mexico som bare venter på at Kamala skal vinne valget så rykker de nordover.

Arbeiderklassen forkastet Demokratene og Obama i 2016. Demokratene svarte med å importere et nytt folk. Med USAs valgsystem kan man endre sammensetningen av befolkningen, først i vippestatene hvor det ofte handler om noen få titusen stemmer og over tid i hele USA. USA vil bli en ettpartistat.

Den samme befolkningsutskiftningen er på gang i Vest-Europa og det handler ikke om at man er så human fordi det er synd på menneskene som vil hit: Det er snakk om en bevisst befolkningsutskiftning. Den er allerede så utblandet i Skandniavia at det vil bli vanskelig å skape et flertall for forandring.

Det er her Trump kommer inn med håp: Han får både svarte, asiater og latinos med seg. De merker trykket fra priser og kriminalitet i hverdagen. Han vil gjeninnføre enkle prinsipper: Gjeninnføre grensene, håndheving av lov og rett og meritokrati. Ingenting av dette har Demokratene håndhevet.

Mediene må lyve for ellers kunne det gå opp for folk: Men skjer ikke det samme her?

Derfor er valgt 5. november et skjebnevalg.

Hvis du interesser deg for ditt land og dine barns fremtid skal du komme på møtet onsdag.

Utfallet av valget i USA vil også i høy grad påvirke valget her til lands neste år. Hvis Trump vinner er sannsynligheten for at Sylvi kan bli statsminister langt større. Tyngdepunktet i Vest-Europa vil forflytte seg i konservativ retning.

Vil du ikke bidra til at det skjer?

Vi skal vise en film på møtet: Fearless at the Point of Attack: The Jeff Clark Story.

Jeff Clark var USAs visejustisminister. Men han var lojal mot presidenten, ikke «dem». Derfor måtte han ødelegges. Det er snakk om en revolusjon som begynner å bli mer og mer blodig.

Hvis du skal ødelegge et land innenfra må du ødelegge rettssystemet. Demokratene gikk løs på de beste. Det at det overhodet ikke finnes norske medier som avslører hva som skjer i USA, forteller oss en ubehagelig sannhet: Det samme holder på å skje her.

 

Kjøp billetter til lesermøtet onsdag 16. oktober her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.