Nye tall viser hvilke utlendinger som er desidert mest kriminelle i Storbritannia.

Den britiske avisen The Telegraph har gjort omfattende analyser av krimstatistikk i Storbritannia og viser frem de store forskjellene mellom ulike nasjonaliteter.

Blant britiske borgere, inkludert innvandrere med statsborgerskap viser tallene at det er 14 av 10.000 som sitter i fengsel.

Men blant utlendinger er tallene opp mot 16 ganger høyere. Albanere er desidert mest kriminelle med 232 av 10.000 som sitter i fengsel. Deretter kommer land som Kosovo, Vietnam, Algerie, Jamaica, Eritrea, Irak, Somalia, Guinea, Sudan, Iran og Afghanistan.

Myndighetene i Storbritannia ønsker ikke å publisere tall basert på landbakgrunn og kriminalitet, og har gjentatte ganger nektet å gjøre dette – på tross av spørsmål og krav fra en rekke parlamentsmedlemmer. En av konkurrentene for ledervervet i Det konservative partiet, Robert Jenrick omtaler tallene som fascinerende, at de viser enorme forskjeller mellom ulike nasjonaliteter:

Det er skammelig at regjeringen nekter å offentliggjøre så mye av den informasjonen den sitter på om dette temaet. Den bør være tilgjengelig for offentligheten, slik at vi kan ha en informert debatt.

Innenriksdepartementet vet hvilken oppholdsstatus fangene har, og om de har vært her lovlig eller ulovlig, men de offentliggjør ikke dette. De kjenner til kriminalitetshistorikken til utenlandske statsborgere i fengslene våre og vet om de begår flere lovbrudd, men de offentliggjør ikke dette.

Her er oversikten over de mest kriminelle utlendingene.

STATISTIKK: The Telegraph publiserer hvilke nasjonaliteter som i størst grad sitter i fengsel.

Usensurerte nyheter. Abonner på frie og uavhengige Document.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!  Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.