Flere studier viser at mRNA-produkt­ene mot korona­sykdom har skade­virkninger, men de mest prestisje­fylte medisinske tids­skriftene boikotter slike studier selv om er solide, sier den amerikanske epidemio­logen Nicolas Hulscher til Document.

Hysteriet rundt covid-19 har langt på vei forsvunnet, tross Verdens helseorganisasjon (WHO) og enkelte mediers forsøk på å mane opp til frykt en gang i blant.

Senest ut er XEC-varianten, som det frister å kalle valgårvarianten. «Eksperter» hevder at den for øyeblikket sprer seg i USA. Samtidig opplever land med høy vaksinasjonsgrad en «uforklarlig» og kontinuerlig overdødelighet, mens det insisteres på ikke har noe med mRNA-vaksinene å gjøre.

Til tross for at både myndigheter og medier drar ned rullegardinen for mRNA-produktenes rolle i overdødeligheten og økt forekomst av sykdom, undersøker selvstendige forskere og organisasjoner hva disse produktene gjør med menneskekroppen, blant andre McCullough Foundation, der Hulscher er et fremtredende medlem.

I juli år publiserte International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research en fagfellevurdert studie av Young Mi Lee og Daniel Broudy som konkluderte at mRNA-produktene inneholdt nanobots. Studien møtte raskt kritikk i sosiale medier, og denne mest oppsiktsvekkende konklusjonen synes diskreditert. Det gjør det ikke noe lettere å trenge igjennom med andre kritiske studier.

Ser man bort fra påstanden om nanobots, er det likevel funn i denne studien som viser seg å holde vann: Både blodceller og sædceller reagerer særdeles negativt i møte med mRNA-produktene, som blant annet kan forstyrre menstruasjonssyklusen og øke risikoen for hjertesykdom. Senere studier med solid datagrunnlag har stadfestet det. Spike-proteinet blir lenge i kroppen og forårsaker sykdom.

For å få større innsikt i disse tingene har vi altså snakket med Hulscher. Han forklarer at alle tidsskrifter fra tid til annen offentliggjør konklusjoner som ikke holder vann, men at tidsskriftet Lee og Broudy publiserte i, ikke desto mindre er ærlig og etterstreber sannheten.

Kan man egentlig si det samme om New England Journal of Medicine og andre verdenskjente tidsskrifter, når de boikotter og sensurerer solide vitenskapelige arbeider som ikke behager den farmasøytiske industrien?

mRNA-produktene er skadelige, men det medisinske establishment nekter å se det. Dette må ta slutt, fastslår Hulscher.

Teksting til norsk kommer på et senere tidspunkt.

Sendingen blir tilgjengelig klokken 18:00 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/

Kjøp «Europas underlige død» her.

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.