Dommeren i Florida som fikk saken til attentatmannen fra golfbanen i hendene, Aileen Cannon, er tilsidesatt av FBI som sier de har så mye bevis å gjennomgå at rettsbehandling må utsettes på ubestemt tid. Dermed får heller ikke offentligheten kjennskap til etterforskningen. Det gjelder også Kongressen. FBI og justisdepartementet kan utsette saken på ubestemt tid. De sier de har 4 millioner giga med data de skal gjennomgå.

Programleder for Primetime på Fox News, Jesse Watters, sier det nok er fordi FBI vil ha valget overstått. De vil ikke ha noen overraskelser. Skulle det bli Kamala vil vi aldri få vite hva som skjedde.

Den første attentatmannen, Thomas Matthew Crooks, ble kremert etter ti dager. Ingen har sett obduksjonsrapporten. Taket hvor han skjøt fra er renset for biologiske spor.

Cannon viste seg som en uavhengig dommer i behandlingen av raidet mot Mar-a-Lago. Hun dømte også mot spesialetterforsker Jack Smith. En slik dommer kan FBI ikke betro attentat no. 2 mot Trump.

Hva er de potensielt redd for? FBI har avslørt at Iran har utlovet en dusør på Trumps hode. Iran hacket Republikanernes hjemmeside og sendte informasjonen til Demokratene.  Hva visste FBI og når? Opplysningene om at Iran sto Trump etter livet kom sent.

Hvorfor ble ikke vaktholdet rundt Trump styrket som følge av det?

Lørdag vender Trump tilbake til Butler for å holde rally. Oppmerksomheten dreier seg igjen om 13. juli. Vi har ikke fått noen forklaring på hvorfor Secret Service viste en nærmest grenseløs inkompetanse og skjødesløshet, på grensen til sabotasje.

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/09/16/matthew-boyle-second-trump-assassination-attempt-toomany-times-coincidence/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.