Doug Emhoff, ektemannen til Kamala Harris, er anklaget for å ha slått sin daværende kjæreste fordi hun flørtet med en annen mann i 2012.

Det melder Daily Mail.

Visepresident Kamala Harris ‘ektemann blir anklaget for å ha slått sin eks-kjæreste for å flørte med en betjent på en staselig galla i 2012, hevdes det i nye dokumenter.

Second Gentleman Doug Emhoff, 59, skal ha slått sin daværende kjæreste – beskrevet som en vellykket New York-advokat – i ansiktet så hardt at hun snurret rundt mens hun sto i en parkeringskø etter et arrangement på filmfestivalen i Cannes i mai 2012, skal tre ikke navngitte venner av kvinnen fortalt til Daily Mail.

Alle tre kildene ba om ikke å bli navngitt på grunn av frykt for represalier fra Emhoff – som ofte posisjonerer seg som en alliert for kvinner.

I et intervju på søndag med Jen Psaki, tidligere pressesekretær for Joe Biden, fikk han skryt for å vært med å forme om «oppfatningen av maskulinitet».

Daily Mail har fått tilgang på flere bilder tatt av venner, som bekrefter forholdet, og at de hadde datet i tre måneder på tidspunktet det skal ha skjedd.

Ifølge kildene til Daily Mail skal også en tidligere barnepike ha anklaget han for å ha ført til hennes spontanabort. Barnepiken skal ha blitt betalt 80.000 dollar, og signert en avtale om taushet rundt saken.

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.