– Den aller største finansieringskilden til Al-Shabaab er skattebetalerne i Minnesota, sier forretningsmann og tidligere politiker David Gaither til Daily Wire. 

I en rekke videoer fra Minneapolis, Minnesota, hvor Tim Walz er guvernør, viser nå for alvor hvor ille det står til i den største byen i hans delstat.

Minneapolis har falt helt sammen. Siden George Floyd ble satt opp som en slags helgen for venstresiden, har byen blitt brent ned. Ikke nok med det: Flere har også fått store grupper med hjemløse som driver med kriminalitet, vold og ran av andre, og som regelrett har overtatt eiendommen deres.

Politikere som guvernør Tim Walz har fått kritikk for ikke å løse de åpenbare problemene i byene, men isteden har brukt tiden på å innføre tamponger på guttetoalettene og Trans Refuge Bill, som gjør det mulig å frata foreldrene deres egne barn dersom de er uenig i at barna skal skifte kjønn.

Journalist Cabott Philipps i amerikanske Daily Wire har reist til USA for å dokumentere hvordan det faktisk står til. Han hylles på X (tidl. Twitter) for arbeidet.

Som flere konservative påpeker på X, er dette videoer som alle burde se om de vil undersøke konsekvensene av å fjerne politiet, gi etter for opptøyer og hylle utbredt kriminalitet i lokalsamfunn.

2,6 milliarder dollar til somaliske terrorister

En av de mest oppsiktsvekkende funnene hos Daily Wire er imidlertid finansieringen som har gått direkte til Al-Shabaab.

Et stort område i Minneapolis blir på folkemunne kalt «Lille Mogadishu», etter hovedstaden i Somalia. I dette området har flere frivillige organisasjoner blitt satt opp under covid-tiden for å svindle til seg amerikanske skattepenger. Det har senere blitt avdekket at pengene har endt opp hos terroristgruppen Al-Shabaab.

– Mange hundre millioner dollar er gått til Feeding Our Future, som har vært ren svindel for å finansiere terrorisme, sier Gaither til Daily Wire.

Videoer:

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.