I gamle dager var fakta noe som hadde skjedd, i dag er fakta­begrepet blitt helt ødelagt, siden det også omfatter forståelser og sammen­henger. Det er virkelig­heten myndig­hetene vil bestemme over når de snakker om des- og mis­informasjon på inn- og utpust, og forveksler fakta med over­bevisninger.

John Kerry sier ytringsfriheten står i veien, og i sann Gro Harlem Brundtland-ånd ødelegger kontrollen over hva folk blir fortalt, slik at klimasaken mister momentum.

Samtidig vil Arbeiderpartiets Tonje Brenna at folk skal slutte å være så sure på vindkrafta og kle seg med muntert humør når vindbaroner vil komme å måke ned den fine naturen i nabolaget ditt i bytte mot rådyr strøm.

Velkommen til Dagsorden med Christian Skaug og Rebecca Mistereggen.

 

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som ebok.

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.