To såkalte endorsements, støtteerklæringer, som sier mye. Fagforeningen til skatteagenter – de er «oppsøkende» og bærer våpen – har gitt sin støtte til Kamala. På den andre siden har USAs eneste muslimske borgermester i byen Hamtrack i Michigan, offentlig erklært sin støtte til Trump.

I innspurten av valgkampen er det slik detaljer som forteller hvilken vei vinden blåser. Kamala risikerer å tape på støtten fra ansatte i Skatteetaten, IRS. På X vrimler det av spydigheter. -Var ikke Satan ledig, spør en.

Grunnen er at Biden lovte å ansette 87.000 nye agenter over fem år og budsjettet er allerede økt. Nå bevilges det enda mere penger. I utlysningene het det at agentene skulle bære våpen og være i stand til å bruke dem. Dette harmonerer dårlig med Demokratenes anti-våpen-linje. Men frihetselskende amerikanere ser noe annet: Det er de som skal miste sine våpen og myndighetene som skal bli de enste som har våpen. Det er stikk i strid med forfatningen som uttrykkelig nevner at borgerne skal være væpnet for å kunne motsette seg en tyrannisk stat.

Som Media Research Center påpekte, økte den Biden-Harris-støttede Inflation Reduction Act IRS-budsjettet med 80 milliarder dollar i løpet av ti år, en utvidelse som vil gjøre det mulig å ansette 87 000 flere agenter.

Fox News-medarbeideren Jason Chaffetz advarte mot Biden-Harris-administrasjonens ytterligere planer om å utvide IRS, og skrev i en kronikk på Fox News i september: «Nå krever Biden-Harris-administrasjonens budsjettforslag for 2025 ytterligere 104 milliarder dollar til IRS. Det er åtte ganger det årlige budsjettet, bare to år etter at Kongressen bevilget et beløp som var syv ganger etatens årlige budsjett. Hva er det som foregår her?»

Kamala har snakket om skatteøkninger i størrelsesorden 5.000 milliarder dollar. Da kommer væpnede skatteinnkrevere godt med.

https://www.foxnews.com/media/harris-critics-sound-off-vp-endorsed-irs-affiliated-union-get-ready-taxed-death

Demokratene får sin støtte fra de superrike og folk på sosialstønad. Det pleide å være svarte, men de føler seg nå så presset av illegale at de graviterer mot Trump.

Det gjør også amerikanske muslimer, utrolig nok. Ordføreren i den eneste byen med muslimsk flertall, Hamtrack, i Michigan, Amer Ghalib, gikk søndag ut og offisielt sa han ville stemme Trump. Han hadde et tyve minutter langt møte med Trump i Flint i uken som gikk. Ghalib sa Trump visste mye om ham. Han skrev søndag på sin facebookvegg:

«Selv om det ser bra ut, det er ikke sikkert at han vinner valget og blir USAs 47. president, men jeg tror han er det rette valget i denne kritiske tiden», skrev Ghalib på arabisk på sin Facebook-side. «Jeg kommer ikke til å angre på avgjørelsen min, uansett hva utfallet blir, og jeg er klar til å ta konsekvensene. Av denne og mange andre grunner kunngjør jeg min støtte til USAs tidligere og forhåpentligvis neste president, Donald Trump.»
Han la til: «La nå karavanen begynne sin reise. Dette er bare startpunktet.»

https://www.foxnews.com/politics/mayor-muslim-majority-michigan-city-endorses-trump-right-choice-critical-time

Dette er et alvorlig varsel for Kamala. Muslimene i Dearborn Michigan boikottet Biden i primærvalget og sa de ville stemme på «uncomittede», uforpliktet. Men noen vil altså stemme på Trump. Ghalib sier Trump er en prinsippfast mann. det er selvsagt et stikk til Kamala som skifter standpunkt like fort som andre skifter skjorte og unngår alle kritiske spørsmål.

Det finnes muslimer som synes dette ikke inngir tillit.

Denne flip-flop får mange demokrater til å forlate partiet. Jødiske stemmer ser en stor fare ved Harris. De ser hvem hun omgir seg med: Venner av Iran. Det er et perspektiv som er totalt underslått i norske medier. Du vil aldri høre Yamal Wolasmal si at Biden-administrasjonen støtter Iran.

Amerikanske muslimer utgjør 3,5 million mennesker, eller 1 prosent av befolkningen, men de er konsentrert i vippestater. Det er De Grønnes Jill Stein som drar flest stemmer. Demokratene har falt ut. Trump får flere enn Harris.

En meningsmåling fra Council on American-Islamic Relations som ble offentliggjort denne måneden, viste at 40 prosent av de muslimske velgerne i Michigan, som er hjemsted for et stort arabisk-amerikansk samfunn, støttet det grønne partiets Stein. Republikanernes kandidat Donald Trump fikk 18 prosent, mens Harris, som er USAs president Joe Bidens visepresident, fulgte etter med 12 prosent.

Stein, en jødisk anti-israelsk aktivist, leder også over Harris blant muslimer i Arizona og Wisconsin, slagmarkstater med en betydelig muslimsk befolkning der Biden beseiret Trump i 2020 med knapp margin.

Harris var det ledende valget blant muslimske velgere i Georgia og Pennsylvania, mens Trump seiret i Nevada med 27 %, like foran Harris’ 26 %, ifølge CAIR-undersøkelsen blant 1155 muslimske velgere over hele landet. Alle disse delstatene er viktige valgkamper som har svingt med små marginer i de siste valgene.

Biden vant de muslimske stemmene i 2020, og fikk i noen meningsmålinger mer enn 80 % av deres støtte, men den muslimske oppslutningen om Demokratene har falt kraftig siden Israels nesten årelange krig mot Hamas på Gazastripen, som begynte med den palestinske terrorgruppens ødeleggende angrep på Israel 7. oktober.

https://www.timesofisrael.com/muslim-americans-moving-to-anti-israel-jill-stein-in-potential-blow-to-kamala-harris/

Steve Rosenberg, en demokrat fra Pennsylvania, hevdet at det bare finnes «én kandidat» for jødiske velgere under «America’s Newsroom», og advarte om at venstreekstreme demokrater motarbeider deres sak ved å støtte Iran i stedet

«Hvis du er jøde, hvis du er pro-israelsk, er det bare én kandidat her,» sa Rosenberg til Dana Perino. «Handlinger taler høyere enn ord. Kamala Harris har omgitt seg med noen av de verste jødehaterne som finnes. Maher Bitar… Philip Gordon, Ilan Goldenberg har et fint navn, men hvis du ser på rullebladet deres, så er de pro-Iran. De er ikke pro-Israel.»

«Noen er redde for å si at de kommer til å støtte Donald Trump, uansett hva grunnen til det er,» sa Rosenberg. «Og det er fortsatt noen som sier ting som: ‘Jeg ville aldri stemt på en republikaner. Jeg ville aldri stemt på Donald Trump.’ De er bekymret for det som skjedde den 6. januar, noe som for meg er galskap, for de er ikke bekymret for det som skjer i landet hver eneste dag, som er ti ganger verre enn den 6. januar.»
«Hvis du er jøde og du er bekymret og ikke er bekymret for din bokstavelige eksistens, så vet jeg ikke hva mer jeg skal si til deg», fortsatte han.
«President Trump beviste at han sto på jødenes side. Han sto sammen med israelerne. Jeg kom nettopp tilbake fra Israel. Hver eneste israeler jeg har møtt, og jeg kjenner mange av dem, har sagt til meg: ‘Vær så snill, stem på Donald Trump. Vær så snill å stemme på Donald Trump’, hver eneste en.»
Trump kurtiserte jødiske velgere torsdag med en tale til toppmøtet i det israelsk-amerikanske rådet i Washington D.C.
«Det er total utslettelse … Dere har en stor beskytter i meg. Dere har ingen beskytter på den andre siden,» sa han.

Demokratene misbrukte Trumps uttalelser til det israelsk-amerikanske rådet og sa han kom til å skylde på dem hvis han tapte. Times of Israel fulgte opp og vred ordene hans på samme måte. Det å være liberaler trumfer det å være jøde.

Men de blir færre.

https://www.foxnews.com/media/pennsylvania-democrat-backs-trump-issues-warning-harris-theres-only-one-candidate

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.