Det er søndag og det er bibellesning, den dagen i uka hvor vi ikke har noen unnskyldning for ikke å møte Herrens ord. Dagens mennesker vil ha ting opp i hendene og de vil gjerne bestemme hva som er hva. De betrakter også Bibelen ut fra cafeteria-prinsippet. Men det er ikke slik det funker. Det kan tre tusen års historie lære oss.

Akkurat nå er ondskapen løs i Vesten og den prøver å ta livet av Donald J. Trump. Trump forstår at han testes, han er ydmyk: Gud sparer hans liv for at han skal redde USA fra Mørkets makter.

Venstreside i USA har gitt seg ondskapen i vold. De skammer seg ikke over å si at de vil eliminere Trump. Det sier de selv etter to mislykkede forsøk.

Mange amerikanere har våknet. De forstår at dette ikke er noe vanlig valg.

Norske medier er fullt og helt på Demokratenes side. De er for juntaen som har grepet makten i USA og er alliert med dem.

I 1967 grep en junta makten i Nato-landet Hellas. Hvordan har vi havnet i en situasjon der USA er overtatt av mennesker som misbruker sin posisjon og forsøker å eliminere en kandidat som vil redde USA?

Document forteller deg hva som står på spill.

 

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.