Israeleren Doron Keidar gjester Dagsorden. Han har avtjent reservetjeneste inne i Gaza og sett krigen på nært hold. Israelere er smarte. De forstår hva det handler om. Både taktisk og strategisk.

Israel har begynt en krig de må føre til sin avslutning. De har ikke råd til å gjøre feil. En våpenhvile vil være en avkjørsel som Hamas ville benytte slik at Israel aldri vil kunne gjenoppta krigen.

Norske medier har konsekvent misrepresentert krigen. I stedet for å fremstille den realistisk har de valgte å sette seg på sin høye moralske hest. Derfor er Espen Barth Eide, Norges utenriksminister, nå persona non grata i Israel. Noe mer patetisk har en norsk utenriksminister aldri vært utsatt for og det er som resultat av hans eget valg.

Under hans ledelse har Norge nettopp stemt for at Israel skal trekke seg ut av Vestbredden, Golanhøyden og Øst-Jerusalem innen et år.

 

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.