Christina Pletten beskrives av George Gooding som «Aftenpostens kronisk kunnskapsløse kommentator». Pletten lurer på når amerikanerne går lei av Trump etter debatten med Harris.

Pletten kommer med sine uttalelser i en kommentar, og det er vanskelig å vite om man skal le eller gråte. De åpenbare løgnene Harris levert ignoreres selvsagt fullstendig. Dette skriver Gooding om på sin Substack.

Tidligere president Donald Trump sa så mye rart i debatten mot Kamala Harris at det ville vært sjokkerende fra en hvilken som helst annen kandidat på dette nivået. […] Trump har vist at han har flere politiske liv enn de fleste. Men det var nærliggende å undre – når man så den tidligere presidenten surre seg inn den ene latterlige påstanden etter den andre – om ikke amerikanerne snart begynner å bli lei av dette?

Pletten gir et par eksempler på disse angivelige «rare», «sjokkerende», «latterlige» påstandene, skriver Gooding. Hun nevner  rykter om ulovlige innvandrere som spiser hundene og kattene til folk. Men hennes iver etter å henge ut Trump tar over.

Hun kommer nemlig med dette som eksempel på en slik sprø påstand:

Kamala Harris vil gjøre kjønnsoperasjoner på ulovlige innvandrere.

Som den ikke-journalisten Pletten er, føler hun ikke noe behov for å faktasjekke denne påstanden — hun bare tar for gitt at den er riv, ruskende gal. Harris kan da ikke være så ytterliggående, vel?

Christina Pletten: Slutt å grave, du synker bare

Pletten overser fullstendig hva Harris sa til CNN i 2019.

Harris ble spurt om hun som president ville bruke «utøvende myndighet til å sikre at transkjønnede og ikke-binære personer som er avhengige av staten for medisinsk behandling – inkludert de som sitter i fengsel og utlendingsinternering – vil få tilgang til omfattende behandling i forbindelse med kjønnsskifte, inkludert all nødvendig kirurgisk behandling».
Harris svarte: «Ja.»

«Det er viktig at transpersoner som er avhengige av helsetjenester fra staten, får den behandlingen de trenger, inkludert tilgang til behandling i forbindelse med kjønnsskifte», skrev Harris i et svar der hun utdypet svaret sitt. «Det er derfor jeg som justisminister presset California Department of Corrections and Rehabilitation til å tilby kjønnsskifteoperasjoner til innsatte i delstaten», skrev hun.

Dette er altså en presidentkandidat som bruker slagordet my values have not changed.

Pletten ble tilsendt en e-post fra Gooding som påpekte dette, og  og henviste til CNN.

Pletten har ikke svart Gooding eller korrigert kommentaren sin.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.