Rett på sak er et bedre, usensurert og ærlig alternativ til NRK Nyhetsmorgen, med programleder Espen Teigen. 

Onsdag 18. september starter vi sendingen med et intervju med FrPs innvandringspolitiske talsmann Erlend Wiborg. Han stiller opp etter at Document har publisert de omfattende innvandringstallene som har kommet fra SSB, som viser at den ikke-vestlige innvandringsbefolkningen i Norge vil øke med 137.000 frem mot 2030.

Hvordan kan Arbeiderpartiet hevde at dét er bærekraftig, og hva mener FrP bør gjøres for å stoppe denne utviklingen? Har du spørsmål eller innspill til intervjuet, skriv i kommentarfeltet eller ta kontakt på e-post.

Vi tar selvsagt for oss de viktigste og ferskeste nyhetene for seerne våre, og vi vil deretter få besøk av forslagssjef Christian Skaug, som vil diskutere hva som foregår i Midtøsten, etter at tusenvis av Hizbollah-terrorister er skadet etter at personsøkere eksploderte i Libanon tirsdag kveld.

Vi håper du blir med på sendingen. Følg med kl. 09.00 på X, YouTube eller Rumble.

Document er avhengig av din støtte for å lage sendinger, skrive saker og gjøre gode intervjuer og reportasjer.

Send ditt bidrag på Vipps 638941. Eller bli abonnent.

Hvis du liker sendingene, håper vi du trykker abonner, liker og kommenterer.


Her er lenkene til onsdagens sending:

X/Twitter:

YouTube:

Rumble:

PodBean:


Document vokser kraftig, og vi er nå i tøff konkurranse med de største mediehusene i Norge. Derfor tar vi opp kampen og oppgraderer morgensendingene våre fra radio til direktesendt tv.

Hver morgen, mandag til onsdag kl. 09.00, sender vi Rett på sak direkte på X, YouTube og Rumble. Vi går rett på de viktigste nyhetene, uten filter og uten omsvøp.

Torsdag og fredag er det andre morgensendinger. Hver morgen vil du kl. 09.00 kunne få en sending om du klikker deg inn på Document.no.

Rett på sak

Espen Teigen er programleder for sendingen, sammen med våre korrespondenter fra hele verden, inkludert Filippinene, Sverige, Wales, Florida og Colombia, vil vi levere de skarpeste nyhetene og analysene.

Dersom du har innspill, tips og forslag til sendingene, eller gjester du mener vi burde ta med, skriv gjerne i kommentarfeltet eller send en e-post til programleder ved å trykke her.

Dette er morgenenes mest uredde og kompromissløse tv-sending for deg som er lei av polerte nyheter og politisk korrekthet.

Document er avhengig av din støtte for å lage sendinger, skrive saker og gjøre gode intervjuer og reportasjer.

Send ditt bidrag på Vipps 638941. Eller bli abonnent.

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.