Han hater Trump som enhver fornuftig person gjør

Oran Routh, som er sønnen til Ryan Routh, sa at faren hater Trump som enhver  person gjør – men hevdet at han ikke er en voldelig person, ifølge Daily Mail.

– Jeg liker heller ikke Trump, sa han.

Men den yngre Routh, 35, insisterte på at faren ikke er voldelig og var sjokkert over å høre om påstandene og sa: – Han er faren min, og alt han har fått er et par trafikkbøter, så vidt jeg vet. Det er helt sprøtt. Jeg kjenner faren min og er glad i ham, men det er ikke likt ham.

Han visste ikke at faren eide et våpen og sa at han ikke var en voldelig person.  – Han jobber hardt og er en flott far. Han er en flott fyr, en hyggelig fyr og har jobbet hele sitt jævla liv.

Oran Routh avsluttet samtalen brått og sa at han måtte forhøre seg om hva som faktisk hadde skjedd, skriver Daily Mail.

Senere, i en usammenhengende tekst, så Routh ut til å rettferdiggjøre farens handlinger skriver avisen:

Jeg hater dette spillet hvert fjerde år, og det tror jeg vi alle gjør, og hvis faren min ønsker å være en martyr for hvor ødelagt og løsrevet prosessen har blitt fra de virkelige problemene og de praktiske løsningene, så er det hans valg.

Jeg sier ikke at det er det han har gjort, det er bare min egen tirade for jeg har vært lei av alt dette hele mitt voksne liv.

South Park sa det best, hvert fjerde år blir vi tvunget til å velge mellom et bæsjesmørbrød (?) og en gigantisk drittsekk, og alt forblir f****d på samme måte i ulik grad, og vi er utslitte og flaue over det hele.

Routh fortalte Daily Mail at faren ikke hadde noen militær erfaring, og at han hadde reist til Ukraina etter Russlands invasjon i 2022 for å hjelpe til som frivillig.

Routh flyttet til Hawaii for noen år siden og bodde sammen med kjæresten sin. Han sa at han ikke visste at faren var i Florida. Han forteller at de hadde vokst fra hverandre og blitt uvenner.

Han ville ikke forklare hva uvennskapet handlet om, men snakket likevel varmt om faren.

Routh har aldri sett faren med pistol eller opplevd at han har gjort noe så farlig som dette. Han sa at faren jobbet som entreprenør og bygget småhus på Hawaii, og at han tidligere har eid et taktekkingsfirma.

Mange på X skriver at Ryan Routh ble arrestert i Nord-Carolina i 2002 for å ha båret skjult våpen og besittelse av et masseødeleggelsesvåpen, med henvisning til et helautomatisk maskingevær.

Det bekreftes at han bodde i Greensboro, Nord-Carolina, og at noen av naboene hans var redde for ham.

Biden fordømmer politisk vold etter et «mulig» attentatforsøket mot Trump

President Biden fordømte søndag «politisk vold» etter det andre attentatforsøket mot Donald Trump tidligere på dagen. Biden skrev på X:

Jeg har blitt orientert av teamet mitt om det føderale politiet etterforsker som et mulig attentatforsøk mot tidligere president Trump i dag. En mistenkt er i varetekt, og jeg berømmer arbeidet til Secret Service og deres partnere for deres årvåkenhet og deres innsats for å holde den tidligere presidenten og de som er rundt ham trygge.

Jeg er lettet over at den tidligere presidenten er uskadd. Det pågår en aktiv etterforskning av denne hendelsen, mens politiet samler inn flere detaljer om hva som skjedde.

Som jeg har sagt mange ganger, er det ikke plass til politisk vold eller noen form for vold i landet vårt, og jeg har bedt teamet mitt om å fortsette å sørge for at Secret Service har alle nødvendige ressurser, kapasiteter og beskyttelsestiltak for å sikre den tidligere presidentens fortsatte sikkerhet.

DeSantis sier Florida vil gjennomføre sin egen etterforskning 

Floridas guvernør Ron DeSantis sier at delstaten Florida vil gjennomføre sin egen etterforskning av attentatforsøket på Trump International Golf Club.

Folket fortjener sannheten om attentatmannen og hvordan han var i stand til å komme innenfor 500 yards fra den tidligere presidenten og nåværende GOP-kandidaten.

 

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.