En mann som ble knivstukket på Rodeløkka i Oslo søndag kveld, er utenfor livsfare. Politiet søker fortsatt etter gjerningspersonen.

Politiet i Oslo fikk ved 23-tiden melding om hendelsen. Den fornærmede mannen befant seg da i en leilighet på Rodeløkka – men dette skal ikke være åstedet for handlingen.

Ifølge politiets innsatsleder Anders Rønning kan hendelsen ha skjedd utendørs i nærområdet. Han opplyser at mannen som er knivstukket, trolig har tatt seg selv til leiligheten der han ble funnet.

Den fornærmede mannen var påført flere knivstikk.

– Han ble kjørt til sykehus, der han ble behandlet som kritisk skadet, men det siste vi har hørt er at han er utenfor livsfare, sier Rønning til NTB.

Det var flere personer i leiligheten der mannen ble funnet, men disse har opplyst til politiet at de vet svært lite.

– Vi har lite informasjon om gjerningsperson og fornærmede har vi ikke kunnet prate med. Han var såpass skadet, sier Rønning.

Bevæpnet politi har søkt etter gjerningspersonen i nærområdet, men ingen mistenkte var ved 2-tiden pågrepet. Ifølge innsatslederen er gjort vitneobservasjoner som politiet mener er interessante.

– Vi har noe vi vil følge opp videre og håper at vi kan gå til pågripelse i løpet av natten eller i morgen, sier Rønning natt til mandag.

Politiet opplyser at de jobber med å avklare hendelsesforløpet og nøyaktig hvor hendelsen fant sted.

Det fremkommer ingen informasjoner om alder eller etnisitet på de involverte i hendelsen.

Knivstikkingen er den siste i en hel rekke i Oslo den siste tiden.

Kjøp billetter til Document-lesermøtet i Stavanger her!

 

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.