– Disse tallene må få de andre til å våkne. De valgene vi tar i dag får konsekvenser for våre barn, barnebarn og oldebarn, sier Erlend Wiborg (FrP)til Nettavisen.

Wiborg reagerer sterkt på anslaget for ikke-vestlige innvandrere til Norge, Sverige og Danmark de neste tiårene. Her anslår Statistisk sentralbyrå (SSB) at Norge vil ha høyere innvandring fra ikke-vestlige land per capita enn både Danmark og Sverige, skriver Nettavisen.

SSB anslår 360.000 slike innvandrere fram mot 2070. Men da har de fortsatt denne synkende grafen på sine fremstillinger, som har ført til at SSB har bommet på alle sine tidligere anslag.

Hvorfor i all verden mener SSB at innvandringen vil synke i vekst, så lenge norske myndigheter fortsatt har noen kroner igjen av Oljefondet

SSB anslår at den norske innvandringsgruppen skal vokse mye mer fra dagens nivå enn i Danmark eller Sverige. I 2017 vil den ha økt med 66 prosent.

I tillegg er andre generasjons innvandrere utelukket fra statistikken, enda denne gruppen er kraftig overrepresentert i kriminalstatistikken.

– Jeg frykter at Norge er på vei til å bli det nye Sverige. Norge ligger an til å ha en vesentlig høyere vekst enn Sverige og Danmark, sier Wiborg om innvandringen fra ikke-vestlige land, sier Wiborg.

– Vi fører en naiv politikk i Norge. Det vil gi oss større ikke-vestlig innvandring som igjen vil forsterke problemene vi ser med blant annet kriminalitet.

– Vi ser dessverre at innvandrere er betydelig overrepresentert på kriminalstatistikken, særlig ikke-vestlige, sier Wiborg og legger til:

Nylig har Wiborg og partileder Sylvi Listhaug vært involvert i en absurd debatt om tilknytningen mellom innvandring og kriminalitet. Men FrP ser ikke ut til å gi opp temaet som en gang gjorde dem så populære at de oppnådde over 30 prosent på meningsmålingene.

Wiborg klarer dog ikke å la oss vanlige folk slippe fri fra ansvaret, og mener vi må bli bedre på å integrere folk som kommer hit.

Hva denne integreringen består av, og hvorfor vanlige nordmenn som aldri har sendt ut invitasjoner til afghanere, somaliere, syrere og folk fra Irak, dét spesifiserer ikke Wiborg. Men alle vet hvem som får regningen for en trend som har vart i mange tiår.

Personer med innvandrerbakgrunn mottok i 2019 57 prosent av all sosialhjelp, mot 39 prosent i 2009.

Arbeids- og inkluderingsminister Tonje Brenna (Ap) er ikke bekymret, og forklarer hvordan Norge skal ta imot 97.000 nye flyktninger fra utenfor Vest-Europa og resten av EU innen 2030:

– Vi skal stille krav, og vi skal stille opp for de som kommer til Norge. Innvandrere skal møte de samme forventningene som alle andre. Regjeringen har derfor sendt på høring en tydelig skjerping av introduksjonsprogrammet. Det stiller høyere krav til arbeidsretting og til at flere kommer raskere i arbeid.

Disse såkalte kravene har en tendens til å ende opp som falske løfter og tomme trusler.

– Regjeringen fører en kontrollert og bærekraftig innvandringspolitikk.

Er virkelig innvandringen kontrollert og bærekraftig? Ikke for urbefolkningen, men kanskje for innvandrerne? Hvem jobber egentlig Brenna for?

Det hjelper lite om antall kvoteflyktninger er redusert, så lenge grensene er vid åpne, og hele Ukraina ønskes velkommen, og over 70.000 ukrainere nå bor i Norge, uten at strømmen fra Pakistan og andre muslimske land begrenses.

Brenna hevder at Ap-regjeringen vil stramme inn hvis det kommer for mange. Man kunne kanskje ta et slikt løfte på alvor for førti år siden, men ikke i 2024. Dette er ren løgn, hverken Ap eller Høyre kommer til å stramme inn på innvandringen. De mangler både politisk evne og vilje.

For dette problemet kunne i prinsippet bli løst umiddelbart, uten bruk av vold. Men ingen er villige til å innføre de nødvendige tiltakene.

Brenna fokuserer også på denne mytiske integreringen.

– Jeg er bekymret for hvordan det skal gå med integreringen dersom Frp får styre den, sier Brenna og fortsetter:

– I sitt forslag til budsjett kuttet de massivt i integreringstiltak til kommunene og til frivillige organisasjoner. Konsekvensen av Frps politikk er at færre blir integrert, færre lærer seg språket og at færre blir en del av fellesskapet.

Mer skattepenger er alltid løsningen for sosialister. Å fikse sykdommen er ikke et tema, man skal sminke på symptomene.

Vi nordmenn sitter bare og grynter litt mens landet vårt blir ødelagt, rett foran øynene våre.

Se det du ser!

Les også:

Se det du ser (4): Ta friheten tilbake

Kjøp «Europas underlige død» her.

Usensurerte nyheter. Abonner på frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.