Spørsmålet om hvorfor det ikke var en drone som fløy over Trump International Golf Course er velkjent. Det samme spørsmålet ble stilt da Trump nesten ble myrdet i Butler, Pennsylvania.

Det er ikke mulig at noen skulle ha vært så tett på Trump, sa den republikanske representanten Tim Burchett til Eric Shawn på Fox News Live i går.

Representant Burchett kritiserte Secret Service og andre myndigheter for ikke å ha sikret området rundt tidligere president Trump før et nytt attentatforsøk mot ham søndag.

Myndighetene har sagt at den mistenkte, som senere ble identifisert som Ryan Wesley Routh, var 300 til 500 meter unna før Secret Service åpnet ild mot ham.

Kongressmedlemmet vil ha svar på hvordan den mistenkte var i stand til å komme så nær den tidligere presidenten, og avslørte at andre lovgivere allerede krever flere sikkerhetstiltak.

– De ringer allerede nå. Og du må spørre deg selv, hvorfor var det ikke en drone som fløy over stedet der presidenten er? Dette er latterlig, sa Burchett.

Selv om han hadde hard kritikk til Secret Service, berømmet Tennessee-lovgiveren agentene som var i stand til å oppdage og åpne ild mot den mistenkte, skriver Fox News.

– Problemet er at du har en Secret Service, i hvert fall etter min mening, og i offentlighetens øyne, som er kompromittert og som mangler lederskap. Og du har gode agenter på bakken, åpenbart, en som skjøt. Men hvorfor i all verden skulle noen være i nærheten av dette? Siktlinjen vi snakker om, er helt ubegripelig. Så vi må få noen svar. Jeg tror ikke vi kommer til å få dem under denne administrasjonen, men forhåpentligvis vil vi rydde opp i dette rottereiret under Trump-administrasjonen, sa Burchett.

Han la til: – Det finnes ikke en sjanse i helvete for at noen skulle ha vært så nær president Trump med en AK Steel eller AK-47 eller hva det nå var med kikkertsikte.

Burchett avviste også Palm Beach County Sheriff Ric Bradshaw som sa at sikkerheten rundt Trump er på et lavere nivå på grunn av at han ikke er den sittende presidenten.

– Alle kjenner på en måte mønsteret hans. Og jeg vet at han liker å spille golf, og de vet at når han er i Florida, så kommer han til å spille golf. De burde ha stengt det. De har makt til å gjøre det. De burde ha gjort det. De kommer til å be oss om mer penger. Jeg synes de må slutte med DEI-ansettelsene og begynne å ansette kvalifiserte folk i beslutningsposisjoner i stedet for det de gjør nå, sa Burchett.

Kimberly Cheatle er et skrekkeksempel på DEI

Representant Tim Burchett stilte spørsmål til Secret Service-direktør Kimberly Cheatle om attentatforsøket mot tidligere president Trump i Butler, Pennsylvania. Han spurte Cheatle hvorfor de ikke brukte droneteknologi i Butler. Hun svarte:

– Det er en rekke ganger vi bruker droneteknologi. Jeg snakker ikke spesifikt om denne hendelsen og hva som ble brukt eller ikke. Det er tider hvor droneteknologi er tilgjengelig og nyttig på arrangementer. Andre ganger er det ikke hensiktsmessig.

På slutten av utspørringen sa  Burchett at Cheatle burde ikke gå av, men at hun burde få sparken, og at hun er et skrekkeksempel på DEI – mangfold, likestilling og inkludering.

De bruker en drone på Trump International Golf Club. For en god idé.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.