President Joe Biden sier Secret Service trenger mer hjelp etter at presidentkandidat Donald Trump tilsynelatende ble utsatt for et nytt drapsforsøk.

Mandag sa Biden til pressen at han ennå ikke har fått en fullstendig rapport om søndagens angitte drapsforsøk på Trumps golfbane i Florida, skriver NTB-Reuters.

– En ting jeg vil være helt tydelig på, er at tjenesten trenger mer hjelp, og jeg tror Kongressen bør svare på deres behov, sa Biden, med henvisning til Secret Service.

– Jeg tror vi trenger mer personell, sa Biden og la til «takk Gud for at presidenten er OK».

Nå sier Biden at Secret Service må tildeles nok ressurser til å sørge for sikkerheten til Donald Trump. Spørsmålet mange stiller seg er hvorfor Biden-regimet ikke tok denne beslutningen for lenge siden.

– Hvorfor har ikke Secret Service gitt Trump den sikkerheten han fortjener?

Også RFK jr. ble nektet beskyttelse av Secret Service inntil nylig.

Det er ikke så lenge siden Demokratene framla en ny lov som ville frata Trump retten til beskyttelse, hvis han ble dømt i en av de mange rettssakene som mange anser som ren lawfare.

Demokratene legger opp til at Trump blir drept i fengsel

Tidligere på dagen omtalte FBI en hendelse i West Palm Beach i Florida som «det som virker som et attentatforsøk». Secret Service åpnet ild mot en mann som skal ha rettet et gevær mot Trump mens han befant seg i buskene rundt 400 meter unna ekspresidenten. Mannen ble senere pågrepet.

Trump sier han vil fortsette valgkampen og aldri gi seg. Selv politiske motstandere må erkjenne at Trump ikke akkurat mangler mot.

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.