New York Times har senket seg ned på et nivå som er uforenlig med å bevare et godt renommé. I en artikkel kaller de J.D. Vance som en «blod og jord»-politiker, et uttrykk hentet fra nasjonalsosialismen. Reaksjonen ble så sterk at avisen ble nødt for å endre tittel. Men skaden var allerede skjedd.

De samme mediene som forsøker skandalisere Trump for uttalelser om migranter og kriminalitet, må beklage.

De vil gjerne fremstå som fornuftens forsvarere, men synker ned på et nivå hvor de sviner til motstandere med de verste beskyldninger.

Men de liberale mediene har holdt på med denne propagandaen i over ni år for å stanse Maga, og det har bare styrket motstanden. Men de forstår det ikke.

Vance går inn for America First. America First er for østkyst- og vestkystliberale det samme som nazisme. Å sette sitt eget først er det samme som nazisme. De liberale forstår ikke at de tråkker på folks følelser og identitet.

New York Times fortsetter å hylle Kamala og tror hun knuste Trump sist tirsdag. De har ikke fått med seg at Trump stiger på meningsmålingene. For dem er det umulig å forstå. De ser ikke seg selv.

https://www.breitbart.com/politics/2024/09/14/new-york-times-removes-nazi-language-from-headline-on-column-criticizing-jd-vance/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.