Trump spilte golf på West Palm Beach-banen med en venn, Steve Witkoff. Secret Service befant seg to hull foran ham for å sikre området. En agent ser at det er hengt opp to sekker på gjerdet. Mellom dem stikker det ut et våpenløp. Agenten løsner skudd. Mannen bak gjerdet forsvinner.

Et vitne ser bilen han hopper inn i og ringer inn nummeret til politiet. Politiet har nummeret og finner bilen ikke langt unna. De presser bilen til å stoppe og pågriper vedkommende. Det skal være en hvit mann på rundt 60 år. Vi har nå fått vite navnet: Ryan Wesley Routh.

Det sies at Routh er sterkt for Ukraina og mot Israel. Hans liv på sosiale medier vil bli finkjemmet.

 

På gjerdet hang det også et GoPro-kamera, hvilket tyder på at han planla å filme at han drepte Trump.

Mannen hadde en AK-47. Avstanden til Trump var ca. 300 fot (ca. 90 meter), som er uproblematisk for et våpen med kikkertsikte.

Spørsmålene er mange, og ett av dem er hvordan attentatmannen kunne vite at Trump var der. Det sto ikke på den offisielle dagsplanen.

FBI har overtatt saken, og det er betydelig skepsis til deres håndtering. Deres behandling av Belel-skytingen virket mer som et cover-up enn som en seriøs granskning.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.