Kamala ble møtt med lave forventninger og gjorde en brukbar opptreden. Noen vil si god. Trump ble tidlig for hissig og ville tjent på å være mer tilbakelent. Trumps helt-opp-til-nettet-stil tillot henne å spille overbærende. Trump er drevet av virkeligheten – USA faller fra hverandre –, mens Kamala forsøker samme trikset som Biden i 2020: løfter om en ny fremtid. Hun må få velgerne til å glemme alt det hun har vært med på i fire år.

Men det er ikke utenforstående som avgjør hvem som var best, det er amerikanerne, og de er virkelig «hurting»; de lider. Byen Springfield i Ohio kommer til å bli et symbol. Til en by med 60.000 innbyggere har Kamala fløyet inn 22.000 haitiere i tråd med et spesielt beskyttelsesprogram. Haiti faller fra hverandre, men hvilken ansvarlig politiker sender 22.000 haitiere til én by? Det er politikere som ikke bryr seg om sitt eget land.

Hvor mange steder av typen Springfield er det i USA? Deres erfaringer kan bestemme utfallet av valget. Det sies nå at det ikke har kommet 12 millioner illegale immigranter, slik det offisielle tallet er, men 25 millioner. De får rause støtteordninger av Biden/Harris som presser boligprisene i været.

De kommer fra samfunn som ikke fungerer og som er preget av korrupsjon og kriminalitet.

Trump tok opp at haitiere i Springfield fanger og spiser byens gjess, ender, katter og hunder. Dette lo Kamala av og sa det var et eksempel på hvor ekstrem Trump er. Men det kan hende hun må spise i seg de ordene. Det fins bilder av svarte som går gjennom gatene med gjess i hendene.

Basert på historiene fra Europa er det ikke vanskelig å tenke seg at historiene fra byer som Springfield er ekte.

Elon Musk sa at han ikke var i tvil om at haitiere fanger dyr og spiser dem, og han tilføyde at haitierne også er kannibaler. Demokratene og liberale medier har gjort et stort nummer av at Trump flere ganger har nevnt filmen om Hannibal Lecter. – De kommer snart til å ha dere til lunsj, sier Trump. Elon Musk skriver på X at på Haiti har man sett milits som spiser folk. En av lederne kalles «Barbecue», og det er ikke uten grunn.

Reaksjonen til liberale medier og Demokratiske ordførere og guvernører er å blånekte og le hånlig av slike historier når de dukker opp i USA. Men det finnes opptak av innringninger til 911 som forteller horrible ting.

Nylig var det møte mellom befolkningen og administrasjonen i Springfield hvor folk forlangte at noe blir gjort. De finner seg ikke i at byen deres blir overtatt av fremmede og at de på toppen av det hele må betale for det.

Filmen fra Aurora i Colorado, der en venezuelansk gjeng med tunge våpen overtar en hel blokk, er virkelig. Også dét forsøkte den demokratiske guvernøren å vifte bort og dementere.

Men man kan ikke dementere virkeligheten.

Harris/Biden har ført en politikk som har undergravd arbeider- og middelklassen. Det nytter ikke å fortelle dem at deres reduserte levestandard er en innbilning.

De jobbene som er skapt i USA, har gått til illegale innvandrere, ikke til amerikanere.

Biden/Harris fører klassekamp mot sin egen befolkning. Akkurat som Biden i 2020 forsøker Kamala å selge et program om å få ned prisene og løfte opp vanlige folk.

Valget vil bli avgjort av om folk er villig til å stemme mot sine egne interesser etter tre og et halvt år med Biden/Harris. Harris er mer radikal enn Biden. Hun selger et budskap, men det er en politikk løsrevet fra virkeligheten. Det er en ny form for politikk som blir satt i system i Europa også. Derfor må det innføres et sensurregime for at det ikke skal bli opprør. Eliten vil ikke tillate at misnøyen får et legalt politisk utløp. De delegitimerer partier som AfD i Tyskland, SD i Sverige og Trump.

Bak Harris står det formidable krefter. Goldman Sachs foretrekker Harris. Det økonomiske instituttet i Kiel var bekymret for den økonomiske veksten i Tyskland hvis innvandringen begrenses.

Den globale eliten viser sin agenda, som er transnasjonal. De trenger ikke den innfødte befolkningen. Den er i en prosess hvor de parkerer den, degraderer den og stempler den.

Derfor går Vesten inn i en farlig epoke. Hvis Harris skulle vinne, vil motsetningene og spenningene bli mye større. Hvis Trump vinner, vil de bli mindre.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.