«FNs bærekraftsmål 10 har som mål å redusere ulikheten i og mellom land. Økonomisk vekst har bidratt til at flere land har blitt rikere, men ikke automatisk ført til mindre fattigdom eller mer likhet. Covid-19-pandemien har forverret eksisterende ulikheter mellom land.»

Slik innledes beskrivelsen av FNs bærekraftsmål 10: Mindre ulikhet. Allerede i dette avsnittet vokser piggene på ryggen.

Selvsagt er det ulikheter mellom land. Men våre herlige eliter forsøker til stadighet til å sørge for at alle land havner på samme nivå, ikke ved å heve andre land, men ved å importere alle problemene hit til oss.

Målet er likhet. Men dette betyr ikke at kinesiske arbeidere skal oppnå vår levestandard. Det er vi som skal ned på kinesisk levestandard. Demokratiet og ytringsfriheten havner i den samme søppelbøtta.

Angående pandemien, skapte den i seg selv få problemer. Det var politiske vedtak, som vaksinetvang og nedstengninger, som skapte den økonomiske krisen i årene 2022–22.

Noen vil sikkert merke at jeg hoppet over bærekraftsmål 9. Årsaken er at det egentlig står det samme der som i bærekraftsmål 8, bare fra en annen synsvinkel.

FNs bærekraftsmål 8: Anstendig arbeid og økonomisk vekst

Hvis man går inn på delmålene for å undersøke nærmere, blir man ikke akkurat beroliget.

Delmål 10.1:

Innen 2030 oppnå en gradvis og varig inntektsøkning for de fattigste 40 prosentene av befolkningen som er raskere enn økningen for det nasjonale gjennomsnittet.

De fattigste og de marginaliserte gruppene må gis muligheter slik at de kan skape seg bedre levekår.

Omfordeling, altså. Sosialistene kan ikke unngå å forsøke å ta penger fra de vellykkede og dele dem ut til dem som ikke klarer å forsørge seg selv.

At de fleste av disse såkalte sårbare er hentet fra andre land, og hverken har evne eller vilje til å fungere i et høyteknologisk samfunn hvor selv rengjøringsassistenter må dokumentere og rapportere arbeidet sitt, det skal vi bare tåle.

Ingen vil akseptere at i mange tilfeller har de såkalt marginaliserte gruppene marginalisert seg selv.

Omfordelingen skal også foregå på globalt nivå. Hvis et land lykkes, bør skammen komme snikende, slik at alt overskudd videreformidles til shit hole countries. De virkelig fattige vil ikke merke noe særlig til disse pengene, det viser alle undersøkelser av den massive korrupsjonen som preger internasjonal bistand, med Norge i spissen.

Statlig bistand bør avskaffes

Problemet er bare at de aller fleste vestlige land allerede går i store underskudd. Ikke alle har et stort oljefond å dele ut til alle andre enn sine egne borgere. Derfor er statsgjelden i eksplosiv vekst, og skattene, prisene og rentene øker. Dette rammer ikke de rike, det er ikke dem som flås, men vanlige arbeidere.

Delmål 10.2)

Innen 2030 sikre myndiggjøring og fremme sosial, økonomisk og politisk inkludering av alle, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, rase, etnisitet, nasjonal opprinnelse, religion eller økonomisk eller annen status.

Man må nesten le av hvor naivt dette er. Inkludering betyr i praksis ekskludering av alle med politisk ukorrekte holdninger. Islam vil aldri respektere folk som tilhører en annen religion, dette er en vestlig hobby.

Kjønn er avskaffet på grunn av LHBTQ-tyranniet, som en bitteliten andel av befolkningen har klart å stappe ned i halsen på et stort flertall av vestlige politikere.

Delmål 10.3)

Sikre like muligheter og redusere forskjeller i levekår, blant annet ved å avskaffe diskriminerende lover, politikk og praksis og ved å fremme lovgivning, politikk og tiltak som er egnet til å nå dette målet.

Nok en gang: Vi skal dele ut penger i alle retninger. Ingen av mottagerne kommer til å endre sine holdninger eller diskriminerende lover. Utopien har spist seg inn i hjernene til vår ubrukelige, selvutnevnte elite.

Delmål 10.4)

Vedta politikk, særlig når det gjelder skatter og avgifter, lønn og sosialomsorg, med sikte på å oppnå en gradvis utjevning av forskjeller.

Delmål 10.5)

Bedre reguleringen av og tilsynet med globale finansmarkeder og finansinstitusjoner, og styrke gjennomføringen av regelverket.

Her kommer drømmen om en global skattepolitikk til syne. Utjevning betyr som nevnt at alle skal ned i gjørma, med unntak av den globale, selvutnevnte eliten som er «litt likere enn andre».

En global regjering skal styre økonomien, fordelingen og finansene. Klaus Schwab gnir seg i hendene og blir sikkert seksuelt opphisset av denne teksten.

The Great Reset: Demokratiets undergang?

Delmål 10.6)

Sikre at utviklingslandene blir bedre representert og får større grad av medbestemmelse i beslutningsprosessene i globale finansinstitusjoner, slik at institusjonene fungerer bedre og blir mer pålitelige, ansvarlige og legitime.

Land som ikke har satt inn penger i globale finansinstitusjoner, skal altså avgjøre hvordan pengene brukes. Eiendomsretten forsvinner på et blunk, det finansielle systemet vil umiddelbart kollapse.

Vi beveger også over natten hundrevis av år tilbake hvis FN får det som de vil. Selv under korsfarertiden for snart 1000 år siden hadde man fungerende finanssystemer, noe som i stor grad ble drevet av enten jøder eller av Tempelridderne.

Delmål 10.7)

Legge til rette for migrasjon og mobilitet i ordnede, trygge, regulerte og ansvarlige former, blant annet ved å føre en planmessig og godt forvaltet migrasjonspolitikk.

Dette er FNs migrasjonspakt i praksis. Siden illegal migrasjon er et problem, er løsningen å gjøre all migrasjon lovlig. Grensen av idioti kan nesten ikke overgås.

For å redusere ulikhet i og mellom land, må ressursene i et land fordeles rettferdig. De fattigste og de marginaliserte gruppene må gis muligheter slik at de kan skape seg bedre levekår.

Hva med de såkalt marginaliserte gruppene som allerede befinner seg i land som Norge? De som står i matkø, de som lider på ubrukelige eldrehjem, barna som utsettes for daglig mental tortur på elendige skoler, lærere som blir banket opp på jobb – skal disse bare ignoreres?

Så følger det flere punkter om særbehandling av utviklingsland (kan de ikke fikse ting selv?), et ønske om økningen i bistand til terrorister som Hamas og afrikanske diktatorer.

Samtidig skal det bli lettere å tømme vestlige land for penger.

Delmål 10.c)

Innen 2030 redusere transaksjonsgebyrene til under 3 prosent ved pengeoverføringer fra migranter til hjemlandet og avskaffe overføringsordninger med gebyrer som overstiger 5 prosent.

Det koster ikke 3 prosent i gebyr å overføre penger til et annet land via en bankkonto. Dette vet jeg, siden jeg til stadighet overfører penger til utlandet og betaler regninger til utenlandske mottagere. Man taper litt på kursen, men det er langt fra 3 prosent.

Så egentlig sies det her at det må bli billigere å overføre uregistrerte midler til andre land. Kriminelle aktører må bare sprette champagnen.

Dette er min foreløpige konklusjon om hele rekken av FNs bærekraftsmål, for øvrig. Det handler ikke om å gjøre livet bedre for noen, men om å presse alle ned i en ny undertrykkende og global føydalisme.

Det mest skremmende er at så å si alle vestlige politikere, og absolutt alle regimemedier, hyller dette som et humanistisk fremskritt.

Fra mitt ståsted er nettopp dette det mest skremmende: Det finnes ikke lenger en motstandskraft mot det kommende tyranniet, selv ikke når man kan lese det svart på hvitt.

Winter is coming.

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.