En kvart million permanente oppholds­tillatelser og stats­borger­skap har blitt delt ut de siste ni årene, og til tross for politikernes paniske oppførsel i kjølvannet av høyrebølgen i Europa, taler de med to tunger når de forsøker å vinne tilbake velgerne sine.

Høyre skiller seg spesielt ut, når de forsøker å fornye sitt image ved å presentere en tilsynelatende streng innvandrings­politikk, etter Frp stakk av med stafettpinnen som Norges største parti.

I Tyskland har situasjonen ført til pass­kontroller, og Østerrike er ute og raljerer mot Tyskland, for de vil heller ikke ha migrantene Tyskland sier de skal avvise.

Men er ikke dette bare teater? De er på bølge­lengde når det gjelder å rive ned vår identitet, kultur og historie, mens de forsøker å skape en felles vestlig historie som passer overens med det multikulturelle prosjektet de har tvunget på oss alle.

Det viktigste virke­middelet de har er sensur, men den skal de nok få bryne seg på, for menneskets iboende kjærlighet for frihet har de aldri klart – og kommer de aldri til å klare – å ta livet av.

Velkommen til Dagsorden med Christian Skaug og Rebecca Mistereggen.

 

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.