Documents USA-korrespondent Elisabeth Rooney snakker med folk i forbindelse med en MAGA-båtparade til ære for Trump i Jupiter, Florida. De er alle bekymret for at Kamala Harris kan bli USAs neste president.

Norske medier har indoktrinert folk til å tro at hun og Tim Walz er løsningen for Amerika. Vi anbefaler at USA-korrespondentene fra NRK, Aftenposten og alle andre medier går ut og snakker med menn og kvinner i gatene. Det er tross alt de som har stemmerett og er dypt bekymret for et land i krise.

Joshlyn er en ung konservativ kvinne som utfordrer sine demokratiske venner om Kamala Harris’ politikk, abort og transkjønn-operasjoner for barn. Hun gir Amerika håp.

Terry er en kvinne med to barn som frykter for deres fremtid hvis Kamala Harris blir president. Det holder henne våken om nettene.

Mike fra New York forteller historier om da Donald Trump startet i «byen som aldri sover», og alle elsket ham. Han reparerte Trumps telefon på 1970-tallet og glemmer det aldri.

Michael flyttet til Florida under pandemien fordi det var en fri stat som ikke innførte autoritære regler. Han mener ytringsfriheten er viktigst av alt, og at uten den er vi dømt til å mislykkes.

En mor og tre unge tenåringer fra Connecticut bor i en konservativ by i en dypblå delstat. De har møtt motbør for sine konservative synspunkter.

Bob og kona Joyce vil ha president Trump tilbake. Hvis det ikke skjer, tror han at USA er ferdig.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Youtube:

Rumble:

Er du lei av medier som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.