Harris-Biden-administrasjonen gjør nå sitt tredje forsøk på å holde Russland ansvarlig for å ha blandet seg inn i et amerikansk valg, og justisminister Merrick Garland har nettopp kunngjort at han har satt sin egen avdeling i gang med å undersøke mulige forbindelser mellom skurkene i Kreml og amerikanske agenter med skumle planer om å gripe inn i den demokratiske prosessen.

Det begynte i 2016, da sentrale personer i FBI og CIA først spredte ryktet om at Donald Trump var en russisk agent. En årelang etterforskning konkluderte med at det ikke var hold i beskyldningene, men skaden var skjedd, og Trump måtte i mesteparten av sin presidentperiode forholde seg til grunnløse beskyldninger som mediene var mer enn villige til å gjenta.

Det samme skjedde i Danmark, der så å si alle de statsgaranterte mediene hoppet på den vognen som ble kjent som «Russiagate». De skamløse og skruppelløse redaktørene og journalistene har aldri bedt om unnskyldning for å ha villedet offentligheten på det groveste. De burde ha fått sparken alle sammen.

Den andre akten i Russiagate utspilte seg like før presidentvalget i november 2020, da 51 aktive eller tidligere etterretningstjenestemenn rapporterte at Hunter Bidens datamaskin, som inneholdt eksplosive bevis på Biden-klanens maktmisbruk og salg av amerikanske interesser til fiendtlige makter, var «russisk desinformasjon». FBI, som hadde vært i besittelse av datamaskinen siden 2019, var godt klar over at etterretningssamfunnets påstand var grunnløs, men innrømmet det først mange år senere.

I mellomtiden hadde mafiabossen Joe Biden vunnet presidentvalget, noe han kanskje ikke hadde gjort hvis offentligheten hadde blitt fortalt sannheten.

Nå er dypstaten igjen i gang med sine vanlige manøvrer for å sikre at demokratene vinner valget 5. november. I går anklaget justisdepartementet Moskva for å ha forsøkt å påvirke valget i 2024 ved å spre feilinformasjon.
Tidspunktet for justisminister Merrick Garlands siste opptreden er åpenbart nøye timet. Uten å si det direkte vil han få velgerne til å tro at Trump nok en gang har samarbeidet med Putin for å undergrave det amerikanske demokratiet.

The Deep State har allerede blitt tatt i å lyve to ganger, men håper nå at den tredje løgnen vil hjelpe Kamala Harris til å vinne valget.

Etter hvert som denne parodien utspiller seg, blir det stadig tydeligere at den fremmede makten som amerikanske ledere bør frykte, er Kinas kommunistparti, som har operert innenfor USAs grenser i årevis – inkludert spionasje og opprettelse av hemmelige kommunistiske politistasjoner.

For noen dager siden ble Linda Sun, tidligere visestabssjef for New Yorks guvernør Kathy Hochul, arrestert, anklaget for å være en betalt agent for Beijing. Sun har blant annet forhindret ledere i New York fra å møte representanter for Taiwan.

Washington Post har også rapportert at Kina organiserte pro-kommunistiske demonstrasjoner under president Xi Jinpings besøk i San Francisco i fjor.

Som New York Post bemerker i dagens lederartikkel, kan man knapt peke på et mer åpenlyst forsøk på å blande seg inn i det amerikanske valget enn det som kommer fra Kina.

Men som Peter Schweizer rapporterer i sin veldokumenterte bok «Blood Money: Why the Powerful Turn a Blind Eye While China Kills Americans» [Blood Money: Why the Powerful Turn a Blind Eye While China Kills Americans] (HarperCollins 2024), skal ikke lederne i Det demokratiske partiet og agenter i dypstaten ha noe i klemme fordi mange av dem er bestukket av de kinesiske kommunistene.

Da er det mer problemfritt å nok en gang trekke den russiske kaninen opp av hatten.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.