I Belgia er to marokkanske migranter fengslet for å ha voldtatt en ung mann og fått ham til å skrike «lenge leve Marokko» mens de filmet voldtekten. Dette melder Remix News.

Mohammed og Jalal, to marokkanske statsborgere, ble dømt til fem års fengsel hver, hvorav en tredjedel av straffen ble gjort betinget, for å ha voldtatt en ung mann mens de truet ham med pistol da han var ute med venner på torget i byen Liège i Belgia.

I motsetning til påtalemyndighetens ønske avviste retten anklagene om kidnapping, homofobi og rasisme. Ifølge påtalemyndigheten kunne de kriminelle handlingene ha blitt kvalifisert som dette fordi de dømte holdt offeret fast på toalettet og fikk ham til å rope «Vive le Maroc», som kan oversettes til «Lenge leve Marokko».

Belgia: Et dusin unge somaliere og nordafrikanere deltok i gjeng­voldtekt av 14-åring

Den 25. november 2023, rundt klokka 04 om morgenen da politiet var på patrulje på torget i Liège, ble de stoppet av en ung mann som fortalte at han hadde blitt voldtatt. Han forklarte at han hadde vært på kafé med noen venner for å feire en av bursdagene deres. Så snart de kom dit, fulgte to menn etter dem inn på toalettene.

Mohammed prikket den unge mannen på skulderen og mimte at han sniffet narkotika. De to jentene takket nei til det som så ut til å være et tilbud om å innta narkotika, mens offeret ikke var klar over betydningen av gesten. Mohammed sa da: «Nei, det er ikke som du tror», og blunket til den unge mannen.

Tyskland: Ny rekord i antall gjengvoldtekter, skjer minst to ganger per dag

Personer med migrasjons­bakgrunn bak 4 av 5 gruppe­voldtekter i tysk delstat

Da jentene gikk inn på dametoalettet, tok Mohammed tak i hetten på genseren til den belgiske mannen, la hånden over munnen hans for å hindre ham i å rope, og førte ham inn på herretoalettet. En av gjerningsmennene trakk da frem et skytevåpen. En kniv ble også vist frem.

De to dømte migrantene tvang deretter den unge mannen til å utføre oralsex på hver av dem, mens de slo ham, fornærmet ham og tvang ham til å rope «Lenge leve Marokko». De to mennene filmet også dette overgrepet med telefonene sine.

De to mistenkte ble raskt arrestert av politiet.

En av dem hevdet at det var offeret som hadde forgrepet seg seksuelt på dem. Retten avviste imidlertid denne påstanden, ettersom videoen som politiet hadde funnet, beviste offerets versjon av hendelsene.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.