J.D. Vance sier at Associated Press har mistet all troverdighet etter at de forsøkte å vri hans uttalelse om skoleskytingen i Georgia til at han mente det var «a fact of life» og noe man måtte leve med. Dét var det stikk motsatte av hva Vance sa. For å få ram på Trump og Vance, tar mediene deres ord ut av kontekst og vender dem mot dem selv. Det er et uttrykk for at de er desperate og føler at de taper.

Talsmann for Vance, William Martin:

«Dette er nok et tilfelle av at de falske nyhetsmediene skamløst lyver om en republikansk politiker. Senator Vance sa akkurat det motsatte av det Associated Press hevdet. Det burde ikke komme som noen overraskelse at AP mistet all den troverdighet de hadde for mange år siden, fordi de lyver om bokstavelig talt hva som helst for å støtte Demokratene. I mellomtiden har Kamala Harris krevd at alle politibetjenter skal fjernes fra skolene, noe som setter barn over hele USA i fare. Dette er nok et eksempel på hvordan Kamala Harris’ svake, mislykkede og farlig liberale agenda gjør henne uegnet som politiker», sa Martin.

På et møte i Phoenix kommenterte Vance den nylige masseskytingen som fant sted på Apalachee High School i Barrow County i Georgia på onsdag.

«Jeg liker ikke at dette er en del av virkeligheten», sa Vance. «Men hvis du er en psykopat og ønsker å skape overskrifter, må du innse at skolene våre er myke mål. Og vi må styrke sikkerheten på skolene våre. Vi må styrke sikkerheten, slik at hvis psykopater ønsker å gå gjennom inngangsdøren og drepe en haug med barn, så er de ikke i stand til det.»

Mens de rapporterte sitatet, syntes AP imidlertid å insinuere at Vance kalte skoleskytinger et «faktum i livet» på en ufølsom eller avvisende måte.

«JD Vance sier skoleskytinger er et ‘faktum i livet’, og etterlyser bedre sikkerhet», het det opprinnelig i overskriften og X-innlegget.

Mediene har holdt på sånn helt siden 2015. Trump-kampanjen har lært hvordan de tar tyren ved hornene.

 

https://www.foxnews.com/media/vance-spox-blasts-ap-brazenly-lying-out-context-quote-lost-any-all-credibility

 

 

 

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.