Document streamer direkte fra fakkeltoget i Vikersund torsdag 5. september. Se info under. 

I kjølvannet av saken om Runar Magnussen (55) som ble slått ned av en ungdomsgjeng med innvandrerbakgrunn og det kansellerte fakkeltoget i Vikersund, blir det nå arrangert et annet fakkeltog i regi av Norgesdemokratene.

Trykk under for å få se sendingen direkte.

YouTube:

Norgesdemokratene arrangerer fakkeltog mot volden

I en pressemelding informerer partiet om at de vil markere avsky overfor det de beskriver som den økende volden i Norge. Dermed er det organisert en samling i Vikersund sentrum.

– Et illustrerende eksempel på denne feige, og stadig hyppigere volden, er nedslagningen av en eldre mann i Vikersund for to uker siden. En velkjent ungdomsgjeng, som har plaget bygda lenge, sto for ugjerningen. Opptrinnet ble filmet og har gjort et sterkt inntrykk på allmennheten. ND krever at voldelige personer som slår ned uskyldige ofre, og er en konstant plage for lokalsamfunnet, må bli gjenstand for rask påtale og en straff som virker, sier partileder Geir Ugland Jacobsen i Norgesdemokratene.

Ifølge pressemeldingen skal samlingen starte ved jernbanestasjonen i Vikersund torsdag kl. 1730. Derfra skal de gå samlet til torget, og holde appeller fra ca kl. 18.00. 

Les også Documents saker om rabalderet i Vikersund:

Runar Magnussen (55) arrangerer fakkeltog: – Det «rasistkortet» kan de stappe ned i do

Avlyser fakkeltoget i Vikersund: – Ikke nok politi om det blir stygt

«Ytre høyre» fikk skylden for avlyst fakkeltog. Her er den egentlige grunnen

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.