Den autoritære venstresiden skrider frem. Det er ikke bare i Storbritannia at ytringer møtes med politimakt og fengselsstraff. Nå prøver politiker og mangfoldsrådgiver Karim Tahir å anmelde Document for en kommentarartikkel. 

I kveldens Dagsorden går Espen Teigen og Christian Skaug gjennom det som nå foregår i flere vestlige land. Intoleransen har tatt over, og ytre venstre anser alle som ikke er svorne tilhengere for fiender som må bekjempes.

For få år siden ble justisminister Anders Anundsen hundset for å tidligere ha tent opp Tønsbergs Blad i peisen og gjort en markering av at han ikke likte avisens omtale. Det ble latterliggjort, og tydeliggjort at politikere ikke bør boikotte mediehus.

Nå er det snudd opp ned. Nå skal mediehusene straffes med straffeloven for å omtale Arbeiderparti-politikere. Samtidig kommer det en mildt sagt spenstig kronikk av arbeids- og inkluderingsminister Tonje Brenna som gir både Skaug og Teigen hakeslepp.

Velkommen til Dagsorden.

 

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som ebok.

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.