George Clooney sammenlignet Joe Biden med George Washington søndag til stor applaus fra publikum og Brad Pitt.

Clooney, som var på premieren av sin nye film «Wolfs» på filmfestivalen i Venezia, snakket søndag om Bidens beslutning om å trekke seg fra valgkampen.

I en kronikk i The New York Times i juli oppfordret han den 81 år gamle øverstkommanderende til å trekke seg på grunn av aldersrelaterte bekymringer.

Clooney roste president Biden for å ha trukket seg fra presidentvalgkampen, og sa at Bidens beslutning var «det mest uselviske» siden George Washington.

– Den personen som bør applauderes, er presidenten, som gjorde det mest uselviske noen har gjort siden George Washington, sa Clooney til journalister søndag kveld. – Alle intrigene som fikk oss dit, ingenting av det kommer til å bli husket. Og det bør det heller ikke bli. Det som bør huskes, er den uselviske handlingen.

– Det er veldig vanskelig å gi slipp på makt. Det vet vi. Vi har sett det over hele verden. At noen sier: – Jeg tror det finnes en bedre vei fremover? All ære til Biden, fortsatte han.

Clooney sa i en uttalelse etter at Biden trakk seg i juli at presidenten «har vist hva ekte lederskap er» og «redder demokratiet nok en gang». Han støttet også visepresident Harris’ kandidatur til Det hvite hus i samme uttalelse.

– Vi er alle så glade for å gjøre alt vi kan for å støtte visepresident Harris i hennes historiske søken, sa han.

På slutten av talen sa Clooney at han var stolt av hvor vi befinner oss i verden akkurat nå, og at vi alle er veldig begeistret for fremtiden. Brad Pitt hadde ikke så mye å si, men virket rørt av den følelsesladde talen.

Det er delte meninger på internett om Clooneys sammenligning av Joe Biden med George Washington, USAs landsfader, politiker, militæroffiser og bonde som fungerte som USAs første president fra 1789 til 1797.

På grunn av sin sentrale posisjon i grunnleggelsen av USA og landets nåværende grunnlover er Washington regnet som en av nasjonens viktigste personer gjennom tidene, og blir ofte omtalt som «Father of his Country», landsfader.

#Metoo-grunnlegger Alyssa Milano lovpriser både George Clooney og Barack Obama. Hun var ikke klar over hvor stort behov hun hadde for å høre folk snakke lidenskapelig med kjærlighet i hele, sammenhengende setninger.

Hun må snakke mye med seg selv.

Mens vi snakker om #metoo. «Executioner» lurer alltid på hvorfor George Clooney hyller Joe Biden og Kamala Harris eller gjør innsamlingsaksjoner for dem.

Så husker han disse bildene og vet svaret.

– Hvem er enige om at de syke elitene må holde sammen for å beskytte alle de skitne hemmelighetene?

Noen vil heller sammenligne Trump og Washington. Her mottar landsfaderen strategiske råd fra sin militære rådgiver, Donald Trump – 1775.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.