To av de fire som ble knivstukket under Notting Hill-karnevalet i London er nå døde.

Den 32 år gamle småbarnsmoren Cher Maximen prøvde å stoppe et slagsmål da hun ble knivstukket og dødelig såret under barnas karneval, midt på søndagsettermiddagen. Datteren hennes er tre år gammel og blir ivaretatt av familien.

Cher Maximen ble fraktet til sykehus med kritiske skader, og døde en knapp uke senere, melder GB News.

TV-kanalen melder også at en 41 år gammel stjernekokk fra Dubai ble funnet bevisstløs og knivstukket på gaten om kvelden mandag for en uke siden. Dette var samme dag som Document kalte det voldelige karnevalet en «krimorgie».

Mannen døde senere av skadene. En 31-åring er anholdt og mistenkt for drapet.

GB News programleder stiller i innslaget om de to drepte spørsmålet om det er riktig å fortsette å arrangere dette karnevalet i de trange gatene i Notting Hill-området av London.

En tidligere politimann, som intervjues i studio, sier at trengselen i det lille området gjør det vanskelig å komme til for både politi og ambulansepersonell når noe skjer.

– Det er et kulturelt element her, som har etablert seg i det britiske samfunnet og spesielt i det karibiske samfunnet, hvor det er kult og trendy å bære kniv, sier han.

– Gjengkulturen har fått tentakler som brer seg seg utover fra London. Vi må ha en ærlig, åpen og helhetlig diskusjon om kulturene disse kriminelle aktivitetene springer ut fra og hvorfor disse aktivitetene øker i omfang. Hvis vi ikke innser dette, vil vi heller ikke kunne komme med en adekvat løsning på problemet.

London-politiet prøver å tone ned at Notting Hill-karnevalet er en krimorgie

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.