En Hamas-terrorist som ble fanget på video 7. oktober mens han drakk en flaske brus foran to små gutter etter å ha myrdet faren deres, ble drept i et israelsk angrep i Gaza i helgen.

Djevelen, Ahmed Fozi Wadia, var en av Hamas-terroristene som som tok seg inn over Israels grense fra luften med paraglider den dagen, skriver Caitlin Doornbos i New York Post.

Wadia var bataljonssjef for Hamas og raidet og beordret nedslakting av den israelske bosetningen Netiv HaAsara for elleve måneder siden.

Wadias grusomme angrep på familien i bosetningen 7. oktober var blant dagens mest kvalmende og minneverdige øyeblikk som ble tatt opp og vist privat til journalister av den israelske ambassaden i krigens første måneder. Brutaliteten ble fanget opp i en video på familiens overvåkningssystem.

I klippet ser man faren, 46 år gamle Gil Taasa, løpe med sine to små gutter inn i et bomberom da terrorister stormet hjemmet hans, skriver Doornbos. Wadia kastet deretter en granat inn i det lille tilfluktsrommet, men Taasa kastet seg på den for å beskytte barna sine, som var 8 og 12 år gamle.

Guttene ble senere sett blodige inne i hjemmet sitt, mens de trøstet hverandre. Djevelen Wadia sto over dem og drakk colaen deres.

– Lørdagens presise angrep på området der terroristene opererte, befant seg i nærheten av Al-Ahli-sykehuset i Gaza by, sier det israelske militæret i en uttalelse. – Ingen angrep ble utført inne på Al-Ahli-sykehusets område, må de legge til.

Gil Taasa (46) hadde vært hjemme sammen med sine to yngste sønner, Koren (12) og Shay (8), da Hamas angrep.

Luftangrepet skjedde to dager etter at israelske styrker fant seks gisler, deriblant en israelsk-amerikaner, skutt og drept i Hamas’ underjordiske tunneler i Gaza.

– Det er en historie som gjør veldig vondt, i alle deler av kroppen, skriver Noa Magid. Det er også en som er for grusom til å lese.

Terrorgruppen Hamas håner familien til de drepte gislene

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av medier som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.