Det er ikke mulig å begå hatkriminalitet mot nordmenn, det vil si heterofile, etnisk norske nordmenn som finner seg til rette i sitt biologiske kjønn. Ikke engang «drep hvite» skrevet på en kirkevegg, er hatkriminalitet. Du må nemlig tilhøre en minoritet.

Derfor etterforskes ikke grafittien på Heggen kirke som hatkriminalitet. Paragraf 185 er forbeholdt grupper staten har bestemt kan få offerstatus, uten denne kommer du ingen vei. Du er fritt vilt.

Det var også innbyggerne i Modum kommune da de forsøkte å organisere seg mot vold etter Runar Mangunsen (55) ble slått ned, trusler om vold mot enkeltpersoner ga kalde føtter, og fakkeltoget og den organiserte motstanden døde hen. Det pågår ren mafiavirksomhet på det lille tettstedet, med andre ord, samtidig som pressen forsøker å styre narrativet til å handle om «høyreekstreme».

Velkommen til kveldens Dagsorden med Christian Skaug og Rebecca Mistereggen.

 

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som ebok.

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.