Er du også lei av Tove Bjørgaas og NRK Nyhetsmorgen? Det er vi også. Derfor lanserer vi «Rett på sak» – et bedre, skarpere og mer ærlig alternativ til morgenens nyhetssendinger.

Document vokser kraftig, og vi er nå i tøff konkurranse med de største mediehusene i Norge. Derfor tar vi opp kampen og oppgraderer morgensendingene våre fra radio til direktesendt TV.

Hver morgen, mandag til onsdag  kl. 09.00, sender vi «Rett på sak» – programmet som går rett på de viktigste nyhetene, uten filter og uten omsvøp.

Torsdag og fredag blir det andre morgensendinger.

Her er lenkene til morgendagens sending:

Følg sendingen på X ved å trykke her.

YouTube:

Rumble:

PodBean:

Rett på sak

Espen Teigen vil være programleder for sendingen, og sammen med våre korrespondenter fra hele verden, inkludert Filippinene, Sverige, Wales, Florida og Colombia, vil vi levere de skarpeste nyhetene og analysene hver dag.

Dette er morgenenes mest uredde og kompromissløse TV-sending, for deg som er lei av polerte nyheter og politisk korrekthet.

I tillegg til de daglige nyhetene, vil programleder, korrespondenter og gjester bidra med dyptgående analyser og perspektiver. På torsdager og fredager vil vi også eksperimentere med andre deler av redaksjonen som programledere, og introdusere ulike konsepter for å gi sendingene variasjon.

Hver morgen kl. 09.00 kan du gå til Document.no og finne en sending.

«Rett på sak» vil være tilgjengelig på X, YouTube, Rumble, og som podcast på Spotify, PodBean og andre kanaler, dersom du foretrekker å lytte.

Første sending er tirsdag 3. september kl. 09.00. Hver dag vil det være en «Info-banner» øverst på siden hvor du kan klikke deg inn for å se sendingen. Vi håper det faller i smak!

Document trenger din støtte. Send ditt bidrag på Vipps 638941.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.