Märtha Louise og Durek Verrett bryllup har skapt overskrifter over hele verden, også i USA. – Norsk prinsesse gifter seg med amerikansk «sjaman» som hevder han kan kommunisere med ånder, skriver New York Post.

Artikkelen er ganske avslørende for en kongefamilie som noen kanskje vil si er i forfall, men hva sier vanlige menn og kvinner – og nettroll – om bryllupet? Reportasjen var en av de mest leste på New York Post i dag, med nesten 5000 visninger og over 500 kommentarer.

Det er ikke én eneste positiv kommentar, og det er trist. De fleste av oss har elsket kongefamilien opp gjennom livet, spesielt vi som vokste opp med kong Olav.

Prinsesse Märtha har tydeligvis gått seg vill for lenge siden, men hun var likevel en del av vår historie, og det er trist hvordan det ender. Og vi sørger over den misforståtte Ari Behn som var en fantastisk person.

Mange i kommentarfeltet tror hun har blitt lurt av en sjaman, andre føler smerte for «Norways King and Queen» og mange mener Norge, som med resten av Europa har gått til helvete.

Amerikanerne vet ikke engang at Durek har anklaget nordmenn og kongefamilien for rasisme. Det ville sette kommentarfeltet i brann.  Til syvende og sist er han en skam for både svarte og hvite amerikanere.

Her er noen av kommentarene.

Hun slukte det med, krok, søkke og snøre

– Det høres ut som en svindler for meg, og hun slukte det med, krok, søkke og snøre, skriver Cat Lady:

Dr. Phil trenger å se inn i denne mannes bakgrunn og han vil sikkert avdekke en oppsiktsvekkende historie.

Jeg håper at kongefamilien vil gjøre noe for å hindre ham fra å være i stand til å svindle dem og landet. Hans historie er veldig merkelig.

– Før han møtte prinsessen, levde sjamanen sammen med en mann i mange år – angivelig, svarer Suzanne.

Hun knuste nettopp hjertet til et helt land, skriver Lucy.

Et bilde sier tusen ord. To amerikanske svindlere gifter seg med europeiske kongelige?


Kunne ikke skjedd med et hyggeligere land

Det kunne ikke skjedd med et hyggeligere land, skriver Audie Murphy.

Norge er et av de få landene som anerkjente «Palestina» (Hamas) etter 10/7 som en belønning for terrorisme. Som et resultat av dette har Israel utestengt norsk diplomatisk personell som er utsendt til «Palestina» fra å bo i Israel (de hadde bodd lykkelig i Tel Aviv) og krever at de bor i Ramallah.

Israels utenriksminister har også avslått en forespørsel fra Norges utenriksminister om et personlig møte. Norge er tydeligvis på vei mot det multikulturelle avløpet. Landets en gang så stolte vikinghistorie vil være et glemt minne når det overgir seg til kalifatet uten kamp.

Jim Bag er ikke enig med Audie. Han skriver:

Vrangforestillinger. Se deg rundt i USA. Vi er mye lenger nede i avløpet enn Norge. President Kamala. Obama. Ordfører Adams. Våkn opp.

– Vi har slått Norge. Vi har en idiot som tror hun bør bli president, skriver Don Ho.

Norge og Europas undergang

– Norges undergang og Europas undergang i ett og samme bilde, skriver SmashLeft22.

– En sjaman fra California, noen relasjon til Kamala, spør en annen.

– Norge, og Skandinavia generelt, har blitt helt tilbakestående, skriver John.

— Der går nabolaget, skriver Uncommon Sense.

– Jeg forstår ikke disse «kongefamiliene», hun vil ikke bli plaget med kongelige plikter som de andre, men har ingen problemer med å få bryllupet og livsstilen sin betalt av vanlige folk. Hvis det var noe å protestere og kansellere, er det disse menneskene, skriver Pete.

There are no blacks in the wedding

Mange spør hvorfor det ikke var noen svarte i bryllupet.

De har åpnet grensene sine for toalettland

– Norge og de andre nordiske landene sto høyt på listen min for å flytte til etter endt utdanning, skriver College Hottie 24.

Nå er det slutt på det! (Kanskje Finland). De åpnet alle grensene sine for toalettland og tillot mangfold. Hvor lenge før hun legger ut på Tik Tok med blåmerker og skriker at hun er et offer?

– Sverige er nå 2. i verden for flest voldtekter. Mangfoldet har gjort dem sterkere, svarer snakkesalige SmashLeft22.

– Norge er ikke lenger på listen over ting man bør se, men på listen over ting man bør kaste bort, skriver Dan Smith.

Bryllupet manglet dvergkasting

Mitchell Schwefel skriver: – Jeg er sikker på at kongen må ha vært sterkt bedøvet for dette amatørshowet. Det eneste som manglet her, var en ekte konkurranse med dvergkasting.

Dvergkasting er kanskje ikke et populært show i Norge. Men det har vært en populær pubattraksjon over hele verden. I 1989 fikk «The Little People of America» i Florida, overbevist den lovgivende forsamling om å gjøre dvergkasting ulovlig.

Dette var et år før forbudet. Ingen tenkte på den lille mannen som elsket jobben sin, og mistet den, som Quentin Melson i denne videoen fra 1987.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.