En mann ble knivstukket ved Oslo domkirke. Like etter ble en 16-åring pågrepet for en knivepisode på Jessheim, før en ny mann ble knivstukket søndag morgen på Grorud.

Den brutale bølgen av vold i Oslo-området fortsetter, og det var en hektisk natt for politiet, med flere alvorlige hendelser.

Ved midnatt natt til søndag meldte politiet om at en mann var knivstukket ved Oslo domkirke. Han beskrives som alvorlig skadet og er sendt til sykehus. Kl. 03.30 meldte politiet at ingen var pågrepet.

(NTB):

– Vi har en viss formening om hvem som har stått bak, sier operasjonsleder Øyvind Hammervold i Oslo politidistrikt til NTB like før klokken 3.30.

Hendelsen fant sted i nærheten av Oslo domkirke rundt midnatt.

– Vi mottok like etter midnatt melding om at en person hadde blitt knivstukket på Karl Johan i Oslo. Han betegnes som alvorlig skadet og er fraktet til sykehus, sa han rett etter midnatt.

Politiet var lenge i området med flere patruljer for å kartlegge hva som hadde skjedd. De jobbet blant annet med innhenting av vitneopplysninger, samt søk med både mennesker og hund.

– Det er en lørdagskveld på Karl Johan, så det sier seg selv at det er mange folk i området. Det er mange som kan ha sett noe, sa Hammervold.

16-åring pågrepet på Jessheim

Klokken 02.00 hadde politiet pågrepet en 16 år gammel gutt etter en knivepisode på Jessheim. Han hadde knivstukket en 15 år gammel gutt i hånden. Politiet mistenker at guttene har hatt en konflikt i forkant av hendelsen. Han ble ikke alvorlig skadet.

Klokken 04.45 kom det melding om at en mann i 30-årene var knivstukket ved Grorud T-banestasjon i Oslo. Ingen er pågrepet.

– Den fornærmede har det som virker som mindre alvorlige skader. Det er i hvert fall ingenting som tilsier at det er kritisk, sier operasjonsleder Øyvind Hammervold i Oslo politidistrikt til NTB natt til søndag.

 

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Er du lei av medier som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.