Del 1

Øverst: Tidligere CIA-direktør Michael Hayden, tidligere FBI-direktør James Comey, tidligere fungerende FBI-direktør Andrew McCabe og tidligere nasjonal sikkerhets­rådgiver Susan Rice. Nederst: Tidligere assisterende FBI-direktør Peter Strzok, tidligere FBI-advokat Lisa Page, tidligere vise­justis­minister Sally Yates og tidligere nasjonal etter­retnings­sjef James Clapper. I august 2018 vurderte president Donald Trump å frata samtlige sikkerhets­klareringen. Foto: AP Photo / NTB.

De kan bare fortelle deg at det er du som er gal i en viss periode. Når det du selv kan se med det blotte øye, strider mot det de forteller, så er det vel ingen grunn til å stole på noe de forteller deg. Bruk sannhets­verktøyet. Finn ut hva som er sant – objektivt sant – før du tror på noe som helst. Sunn fornuft kalte vi det før. Jeg vet ikke hva de styrer etter i dag. Bærekraftmål, kanskje.

Ny-marxisme

Trenden i perioder av de siste hundre år, og det som blir tydeligere for hver uke som går, er at vestlige demokratier er under sterkt press fra ny-marxistiske, ateistiske og globalistiske krefter. Jeg mener det er derfor vi ser denne svikten i komplekse systemer.

Under globalismen skal nasjonal­statene åpenbart avvikles. Hele verden er nå «ett rike», trenger «ett styre» og har «ett felles mål – redde og frelse oss selv». Alt må dermed styres og bestemmes av over­nasjonale udemokratiske entiteter som FN og EU. Det er noe religiøst ved det. Min analyse er at nasjonal­statene ikke skal velge hva som er best for oss «teite borgere», og i realiteten har vi mistet vår makt som borgere. Disse entitetene har klare totalitære trekk som ikke setter norske borgeres interesser høyest. Se det du ser.

Jeg har lov å stille spørsmålet: «Er det FN, EU eller norske borgere som har størst makt i Norges politiske beslutninger?». Har vi som borgere reell innflytelse på politikken som bestemmer over våre liv? Er da politikken i Norge basert på objektive sannheter som fører til frihet?

I marxisme er det et mål i seg selv med revolusjoner i ulike former for å rive ned «klasse­skiller» – uansett hvilke «klasse­skiller» det dreier seg om. Disse galningene tror at revolusjoner av ulike valører, enten det er «farge­revolusjoner» eller «kultur­revolusjoner», kan føre over i et kommunistisk samfunn basert på noe de kaller «likhet» og «demokrati». Alle tenkelige «klasse­skiller» må fjernes, privat eiendom opphøre, alt skal omfordeles gjennom kollektiv­isering. Mennesket måles i hvor stor nytteverdi det har for samfunnet. Privilegier, rikdom eller økonomisk profittjag (herunder egenverdi og menneske­verd) må opphøre. Voilà! Ved en alt­over­skyggende befolknings­kontroll skjer rett­ferdig­het­en fyllest med «utfalls­likhet» som resultat. Men hvis nordmenn ikke vil ha det slik, da? Hvis vi påpeker løgnen, møter vi da godhet, kjærlighet og frihet? Se det du ser.

Frihet for «vanlige folk»

Frihet til å velge hva du vil gjøre i fritiden. Frihet til å velge hvor du vil bo, hva du vil studere, hva du vil jobbe med, frihet til å tro på det du vil, frihet til å kjøpe og selge, frihet til å skape noe, frihet til å spise det du vil, frihet til å reise, til å ferdes fritt, frihet til å samles, frihet til å starte familie, til å gifte seg, til å få barn, frihet til å lese det du vil, til å skrive det du vil, frihet til å velge representanter til å styre landet.

Vi har en del friheter som kan ramses opp. Flere av dem står i Grunnloven, blant annet.

Ordene fra Californias daværende guvernør Reagan den 5. januar 1967 står seg godt:

Friheten er skjør, og er bare en generasjon fra å bli utryddet. Friheten arves ikke, men må kjempes for og forsvares konstant, av hver generasjon.

Hvilke friheter skal vi kjempe for, da?

Frihet til å leve

De siste tre årene har vi alle blitt proppet ørene fulle med begrepene rentebane, styrings­rente, inflasjon, prisvekst og kjerne­inflasjon. Hva er sant om økonomien til «vanlige folk», da? «Dette sier ekspertene, som tar feil hver gang». De sier at inflasjonen er mindre enn ventet, men minket mindre enn hva som er målet, så da endrer de rentebanen. Men da økte prisene mer enn de trodde? Og hva trodde de? Skal renten snart ned? Hva med leve­kostnadene?

1970-tallets måte å regne inflasjon på tok også hensyn til renter på lån. Prøv å gjøre dét i dag. Da får man ikke noen konsum­pris­indeks (KPI) på 2,1 %. Er det sant det de sier om økonomien? Vet politikerne noe om økonomien?

Er det sant at når leve­kostnad­ene er større enn inntektene, så har man frihet? Frihet til å velge hva man vil gjøre i fritiden, hva man vil studere, frihet til å spise det man vil, til å reise, til å gifte seg, til å få barn? Har man egentlig frihet til å leve? Er ikke individenes og familienes økonomi vesentlig for liv­s­kvalitet og frihet? Hvis man de siste hundre år har gått fra at én person kunne forsørge en familie til at begge foreldrene må jobbe, men likevel ikke kan forsørge familien, og de må jobbe lenger på grunn av «leve­alders­justering­er» – hva sitter vi igjen med da? Se det du ser.

Vil vi ha det sånn? Var det dette vi kjempet for? Er dette frihet? Hvis ikke politikken som føres har ført til frihet, hva er politikken da basert på? Sannhet? Eller løgner? Det farligste er når vi ikke ser at vi mister friheten. Slikt som EU har spesialisert seg på.

USAs innvirkning

Jeg har erfart at det er helt essensielt å følge med på det som skjer i USA, da amerikansk politikk får konsekvenser for hele verden – det må man for å være i stand til å forstå det store bildet. Når USA er svakt, blir de onde tryggere, dessverre. Kunnskap er makt.

Det jeg vet, gjør meg tryggere, og det gjør verden mer forståelig. Det hjelper meg til å ta valg. Hvorfor er det vi får servert av oppgulperne veldig forskjellig fra den egentlige virkelig­heten i USA? Baserer oppgulperne seg på sannhet? Eller løgn? President­valget tirsdag 5. november 2024 blir en verdens­historisk skjebnedag.

Fortielsen av de fleste baken­for­liggende faktorer, makt­personer, makt­strukturer, allianser, organisasjoner, lovverk og byrå­krat­iske mørkemenn og -kvinner er så påfallende i regime­mediene at de ville blitt dømt for falsk forklaring og grov tjeneste­forsømmelse om de var i min bransje.

Jeg kan raskt nevne 60–100 personer og mektige organisasjoner* i USA som i dag påvirker flere sider av våre norske liv og vår frihet på en svært negativ måte, enten direkte eller indirekte. Det gjør de enten du vet om dem eller ikke, og de aller fleste har aldri hørt om dem.

Det er i dette makt­apparatet – dette som ingen regim­emedier forteller deg om – at maktkampen foregår, faktisk ganske åpenlyst. Men hvis du ikke vet om dem, kan du heller ikke forstå bakgrunnen for det du ser med dine egne øyne. Derfor er dette en meget alvorlig forsømmelse fra medier her i Norge, som i stedet velger å fordumme samtalen og det offentlige ordskiftet totalt.

De som bare ser NRK og leser norske aviser, har selvsagt fullt overblikk over alle disse, eller? Jeg elsker NRK og MSM. De gir meg liksom en sånn … hva heter det … nei, ingen ting. Ja, det var dét. De gir meg ingen verdens ting. TV 2 hadde faktisk rett en dag. Den dagen ble det sol, slik de sa. Dén skal de ha!

På dag én av Demokratenes nasjonale samling (DNC), som er inngjerdet som en festning, må man spørre hvorfor Trump ble nevnt fra taler­stolen 147 ganger, USAs økonomi 27 ganger, lande­grensen 8 ganger, kriminalitet 6 ganger, pris­utvikling 5 ganger og inflasjon 3 ganger. Hva utgjør den største trusselen for hva? Hva syns man det er viktigst å forholde seg til, og hvorfor?

Å følge norske regimemedier er som å dykke i en sovjetisk myr uten maske og trykkluft. Fact check that!

 

* La meg illustrere det med helt åpne spørsmål.

Er Trump en fare for demokratiet, eller Obama, Pelosi, Schumer, Harris? Er USA et demokrati eller en konstitusjonell republikk? Ble Trump dømt i to riksrettssaker? Blir han dømt til 700+ år i fengsel i 4 straffesaker med 90+ tiltalepunkter?

Hva er Fair and Just Prosecutors Alliance of California? Hvilken bakgrunn har Tanya Chutkan, Fani Willis, Jack Smith, Alvin Bragg, Matthew Colangelo og konen? Hva er sant? Er Musk radikalisert? Er Civita radikalisert? NRK?

Hvilken politisk bakgrunn og hvilke mentorer har Kamala Harris hatt? Hva skrev Steve Phillips? Hva er Rainbow Coalition? Hvilken innflytelse har det kinesiske kommunistpartiet i USA?

Hvem er Victoria Nuland, Geoffrey R. Pyatt, Norm Eisen, Jeff Dewitt, Gina Haspel, Lisa Monaco? Hva er Atlantic Council? Hvem er Steven D’Antuono, Ray Epps, Jay Bratt, James Clapper, Mike Morale, Tony Blinken?

Hva har USAid å gjøre med FNs sikkerhetsråd og CIA? Hvem er Neil Shen i Seqoia Capital? Hvem er Mark Elias, Jamie Raskin, Michael Issakov, James Clyburn?

Hva er Thunders Committe for Civic Participation? Hva er State Legislative Leadership Foundation, GBI Strategies, Election Integrety Project, Inflation Reduction Act?

Hva er Chinese People’s Association for Friendship with Foreign Countries? Hvem betalte de trettitalls Kina-turene til Tim Walz? Hva er Open Society Group, Courier Newsroom?

Hvem er George Soros, Jared Cohen, Brad Smith, Reid Hoffman? Hva er Club for Growth? Hva er Cloward-Piven Strategy? Hva er Bank for International Settlements? Hvem var John Dewey, Alice A. Bailey? Hvem er Janet Yellen?

Hva er GARM, Operation Mockingbird, Media Literacy, Media Sustainability», Journal of Media Literacy Education og NewsGuard?

Er det lurt på bruke 1000 milliarder dollar hver 100. dag og ha 2000 milliarder dollar i underskudd hvert år på statsbudsjettet? Har det noe med inflasjon å gjøre? Er «det grønne skiftet» fundert på objektive sannheter? Hvilken bakgrunn har WHOs generalsekretær, Tedros Ghebre-ikke-yesus? Hva er UN Global Compact on Migration»?

Del 3

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.