– Den sittende visepresidenten Kamala Harris avsluttet en allerede forferdelig uke med et desperat utspill mot 13 Gold Star-familier, som deretter eksploderte spektakulært i hennes dumme og inkompetente ansikt.

Dette skriver John Nolte i Breitbart News. Han mener Harris driver en elendig presidentkampanje, til tross for ukevis beskyttelse og hyllest av regimemediene og full støtte fra Obama-teamet.

Konventet

Democrat National Convention (DNC) var bare starten på fiaskoen, mener Nolte.

Et land som var grepet av den grusomme rekordinflasjonen, to forferdelige kriger i utlandet, en eksplosjon av voldskriminalitet og en vidåpen grense mot sør som førte den tredje verdens grusomheter inn i en gang så idylliske steder som Aurora i Colorado, var på jakt etter svar, en visjon, en idé om hvor den neste presidenten hadde tenkt å lede oss.

Men det eneste amerikanerne fikk levert var politikkfri svada, tom retorikk, hatkampanje mot Trump og «happy talk». DNC handlet om «joy», like troverdig som når muslimer sier at islam handler om fred. For Demokratene viste sin glede ved utallige angrep på hatobjektet Trump.

Ifølge RealClearPolitics hadde Kamala siste dagen av DNC  en nasjonal ledelse på 1,7 prosent over tidligere president Trump. I dag er forspranget hennes 1,8 prosent. En økning på 0,1 prosentpoeng er ikke akkurat imponerende.

Dessuten: På samme tidspunkt i 2016 ledet Hillary Clinton med 4,9 prosent. Meningsmålinger undervurderer alltid styrken til Donald Trump.

Debatten

Reglene for presidentdebatten mellom Harris og Trump på CNN var fastsatt og avtalt.

Så, av en eller annen dum grunn, satte Kamala i gang en bisarr, ukelang sutringsturné for å endre reglene. Dette fikk henne ikke bare til å se svak ut, hun tapte en kamp hun hadde startet, og dette fikk henne til å se ut som det hun er – inkompetent.

Personlig synes jeg nesten Harris fremsto ruset under debatten. Seks ukers forberedelser og en svært velvillig moderator i Dana Nash hjalp ikke, Harris dummet seg ut.

Hun kunne ikke gi noe skikkelig svar på hva hun skulle gjøre sin første dag som president. Hun understreket tre ganger at hun ikke har endret sine verdier (My values haven’t changed).

Kanskje ikke betryggende å høre fra en venstreradikal kandidat som har ignorert grensen i sør og argumentert for gratis helsetjenester for illegale migranter, ønsket å forby privat forsikring, jobbet for defund the police og sagt at fracking skal være forbudt. Inntil hun plutselig snur 180 grader i et håp om å bli USAs neste (og siste?) president.

Rakket ned på 13 Gold Star-familier

Finalen ble grandios, da Harris forsøkte å anklage Trump for manglende respekt for falne amerikanske soldater fordi han deltok i en minnestund for 13 døde soldater. Hverken hun eller Biden møtte opp, de gadd ikke å svare på invitasjonene engang.

I kommentarfeltet på X blir Harris regelrett slaktet. Også Gold Star-familiene går nå til motangrep mot Harris, og understreker at Trump var invitert av dem, og fikk tillatelse til å filme av de pårørende til de 13 soldatene som døde på Biden/Harris’ vakt, selv om Biden tydeligvis har glemt også dette og hevdet at ingen soldater hadde mistet livet på hans vakt.

Dermed angriper Harris på mange måter Gold Star-familiene ved sitt utspill mot Trump. At hun var medansvarlig for soldatenes død gjør situasjonen enda mer pinlig.

Kamala har skrytt av at hun var «den siste i rommet» da den katastrofale beslutningen ble tatt om å overgi Afghanistan til terroristene før alle våre folk og våpen for milliarder av dollar var fjernet. Det var derfor disse 13 mennene og kvinnene døde.

En desperat Kamala så på sine fallende meningsmålinger og brøt våpenhvilen ved å sverte disse familiene med den falske påstanden om at de hadde besøkt Arlington som et politisk stunt.

I tillegg gjentar Harris en debunket løgn om at Trump har kalt falne soldater «suckers» og «losers».

Reaksjonene fra Gold Star-familiene lot ikke vente på seg, her bare to eksempler av mange.

Amerikanere kan tilgi det meste hos sine politikere, som løgner, utroskap, skandaler, feilgrep. Men inkompetanse kan ikke tilgis.

Å rakke ned på Gold Star-familier er både amoralsk og inkompetent. Særlig når det skjer ved bruk av åpenbare løgner.

Det fremstår nesten utenkelig at Harris kan vinne valget i november. Men i dagens sinnssyke verden er dessverre alt mulig.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som ebok!

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.