Podcasteren Joe Rogan anklaget Oprah Winfrey og Michelle Obama for skamløst hykleri i sine DNC-taler. New York Post skriver om saken.

Oprah og Trump var en gang nære venner og i talen på konventet fordømte hun ham, samtidig som hun sa at arbeidet med å opprettholde et demokrati krever at man står opp mot livets bøller og beskrev hvordan hun har sett og noen ganger vært offer for rasisme,  sexisme, inntektsulikhet og splittelse.

I podcasten på torsdag minnet Joe Rogan på hvordan prominente offentlige personer har vendt seg mot Trump de siste årene. Han gjorde narr av Oprah og Michelle som begge er utrolig velstående. Forbes anslår at Oprah er verdt 3 milliarder dollar.

– Hva med Oprah? Hun snakket om at hun og Trump skulle stille sammen, og nå snakker hun til DNC om at han er en trussel mot demokratiet, og hun er der oppe og snakker om inntektsulikhet. Hei dame … du er rik som f*** …

Michelle Obama snakket også om hvordan moren hennes viste henne betydningen av hardt arbeid, ydmykhet og anstendighet, skriver New York Post videre.

– Hun og faren min hadde ikke ambisjoner om å bli rike. Faktisk var de mistenksomme overfor folk som tok mer enn de trengte. De forsto at det ikke var nok til at barna deres skulle trives hvis alle andre rundt oss druknet.

Kort tid etter Oprahs tale, la Trump-kampanjen ut et takkebrev Winfrey skrev i 2000, der hun antydet at han ville bli en god president. «Synd at vi ikke stiller til valg», skrev Winfrey. «For et team!»

Snakk om et historisk klipp, skriver Trump Girl. – For over 35 år siden, i 1988, var Donald Trump med i Oprahs TV-show, og de hadde en utrolig samtale. Du kan se Oprahs beundring for Donald. Alle elsket ham før han stilte som presidentkandidat.

Rogan er ikke den eneste offentlige personen som har satt søkelyset på Oprahs hykleri. Den konservative radioverten Dana Loesch skrev: – Det er litt rart at Oprah, med sin eiendom på Hawaii og flere hjem, dyre garderober, hyppige luksusferier osv. snakker om inntektsulikhet.

I mellomtiden delte Trump War Room, den offisielle kontoen til Trumps presidentkampanje i 2024, et klipp av Michelle Obamas tale og kommenterte:

– Michelle Obama sier at foreldrene hennes var mistenksomme overfor folk som tok mer enn de trengte. Hun har en nettoformue på 70 millioner dollar og bor i et herskapshus i Martha’s Vineyard.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.