Etter mitt syn er det nå sterkt sannsynlig at mRNA-baserte såkalte koronavaksiner er den primære drivkraften bak flere år med internasjonal overdødelighet. Dette har vært en ledende hypotese lenge.

Myndigheter og medier har ikke ønsket å erkjenne dette. Bevismaterialet for at injeksjonene kan forårsake alvorlig helseskade eller død for mange mennesker begynner derimot å bli ubehagelig stort.

Hvis helsemyndighetene mener at noe annet har skapt overdødeligheten så er det deres oppgave å fremsette bevis for det. På dette tidspunktet er det vanskelig å se hvilken alternativ hypotese som kan forklare det som skjer.

Hvor sterke beviser kobler mRNA-injeksjoner til overdødelighet?

Den amerikanske teknologigründeren Steve Kirsch har i flere år vært kritisk til de såkalte koronavirusvaksinene, og hevdet at de verken er trygge eller effektive. Basert på verdifulle og detaljerte tsjekkiske data som ble frigitt i 2024, indikerte Kirsch i juli 2024 at vaksinen fra Moderna er enda dødeligere enn den fra Pfizer-BioNTech, som allerede var veldig farlig. Steve Kirsch konkluderer i sitt nyhetsbrev på plattformen Substack at en nærmere titt på de tsjekkiske dataene bekrefter at mRNA-vaksinene «er for dødelige til å brukes».

De mRNA-baserte produktene fra Moderna og Pfizer har mange fellestrekk. Faktisk har de så mye til felles at Moderna saksøkte Pfizer og deres partner BioNTech for patentbrudd knyttet til utviklingen av deres covid-19-vaksiner. Patologen Clare Craig påpeker imidlertid at én dose Moderna er tre ganger så konsentrert som én dose Pfizer.

De mRNA-baserte injeksjonene ser ut til å fungere på en måte som er vanlig for giftstoffer: Jo mer du blir utsatt for dem, jo større er den potensielle skaden på kroppen din. Tre injeksjoner betyr større sjanse for helseskade eller død enn én injeksjon, og én konsentrert dose Moderna er enda farligere enn én dose fra Pfizer.

Steve Kirsch skrev i august 2024 at «Mitt estimat er at covid-19-sprøytene drepte rundt 1 person per 1000 doser. Så rundt 650.000 amerikanere mistet livet på grunn av sprøytene. Kuren var verre enn sykdommen».

Dette er riktignok en kvalifisert gjetning fra en person, men tallene er slett ikke umulige. Injeksjonene kan ha drept flere hundre tusen mennesker bare i USA. I tillegg kommer et minst like stort antall mennesker som lever med alvorlige helseplager etter injeksjonene. Dessuten fortsetter uforklarlige dødsfall i mange land.

Milliarder av doser er blitt satt globalt siden 2021. Hvis covid-19-sprøytene drepte rundt 1 person per 1000 doser, slik Kirsch antyder, tilsvarer dette millioner av dødsfall globalt. Det samsvarer godt med den internasjonale overdødeligheten vi har sett siden 2021. Veldig mange mennesker har dessuten fått mer enn en dose med mRNA-produkter, noe som øker risikoen for dem ytterligere.

Hvis man antyder at en million mennesker kan ha blitt drept av mRNA-baserte såkalte koronavaksiner på verdensbasis mellom 2021 og 2024 så er dette et forsiktig estimat. Tallet er trolig høyere, kanskje betydelig høyere.

Noen har antydet at mRNA-baserte såkalte vaksiner kan ha medvirket til 10 millioner eller hele 20 millioner dødsfall globalt. Man må selvsagt håpe at slike anslag er for høye. Jeg er ikke i en posisjon til å verken bekrefte eller avvise dem. Hvis man tenker over at milliarder av doser er blitt gitt til mennesker over store deler av verden er selv slike høye anslag dessverre ikke fullstendig utenkelige.

Hvis injeksjonene skulle ha forårsaket 10 millioner dødsfall vil dette overgå antallet døde soldater under Første verdenskrig, en fire år lang slakt med skyttergraver og giftgass. Hvis de har forårsaket så mange som 20 millioner dødsfall kan dette overgå det totale antallet militære og sivile døde under Første verdenskrig.

Verdens befolkning har riktignok vokst med milliarder av mennesker siden 1914. Slike sammenligninger er uansett tankevekkende.

Legemiddelet talidomid skadet eller drepte tusenvis av barn på slutten av 1950-tallet. De fleste kilder antyder derimot at antallet ofre maksimalt var 20.000 mennesker, sannsynligvis med under 10.000 dødsofre. Dette nevnes nå i historiebøker som en medisinsk skandale.

Likevel kan mRNA-baserte såkalte koronavaksiner på tre-fire år ha drept ett hundre ganger flere mennesker, kanskje ett tusen ganger flere. Hvis man leter i historisk litteratur etter medisinske skandaler er det vanskelig å finne noe annet i denne størrelsesordenen.

Samtidig vokser tallet på ofre fremdeles. Antallet mennesker som fortsatt er i live, men som har pådratt seg alvorlige skader etter vaksinasjonene, er sannsynligvis minst like stort som antallet døde.

I tillegg til økt risiko for hjertesvikt finnes det nå troverdige indikasjoner på at mRNA-injeksjonene kan bidra til aggressiv kreft. En studie fra Sør-Korea kobler mRNA-baserte såkalte vaksiner til økt risiko for demens.

Det store vaksinespranget

Hvilke andre helseproblemer forårsaker de? Nedsatt fruktbarhet og evne til å få friske barn? Dette vet vi fortsatt ikke med sikkerhet, men det finnes nok data til å vekke alvorlig bekymring.

Det virker stadig mer sannsynlig at vi vil merke store ettervirkninger av mRNA-baserte såkalte koronavirusvaksiner i mange år fremover.

Det er ikke lett å definere hva som er den mest skadelige medisinske behandlingen i historien. Hvis vi begrenser oss til perioden vi har skriftlige kilder fra, så strekker medisinsk historie seg minst 5000 år tilbake, til sivilisasjonene i det gamle Mesopotamia og Egypt.

Fra kildene som er overlatt til oss, vet vi at disse eldgamle kulturene praktiserte helbredelse og behandling av sykdom med ulike metoder. Noen av urtene deres kan ha hatt nyttige effekter. Imidlertid stolte de også mye på det vi kan kalle magi, med bruk av amuletter og trollformler for å fordrive onde ånder.

Lignende ting kan sies om kulturene i Kina, India, Mesoamerika og andre sivilisasjoner. Noe av det de brukte kunne ha positiv effekt, men ikke all behandling var rasjonell eller vitenskapelig.

Det finnes mye merkelig i medisinens historie. Heksedoktorer er aktive i enkelte deler av verden selv i dag.

I Europa praktiserte leger årelating i århundrer. I dag er denne praksisen avsluttet, rett og slett fordi det ikke er bevis for at den er gunstig i de fleste tilfeller.

Det er høyst sannsynlig at noen metoder for helbredelse som ble praktisert i antikken gjorde mer skade enn nytte. Det er imidlertid ekstremt vanskelig å anslå hvor mange mennesker dette kan ha berørt. Dette skjedde også i ei tid da den globale befolkningen var mye mindre enn den er i dag. I praksis må vi derfor vurdere utviklingen i moderne tid, som vi har mer pålitelige data fra.

Personlig kjenner jeg ikke til at noen annen, offentlig godkjent vaksine eller legemiddel har tatt livet av mer enn én million mennesker. I lys av antall ofre som har blitt drept eller alvorlig skadet, kan de mRNA-baserte såkalte koronavaksinene derfor muligens være det mest skadelige medikamentet i historien. Store deler av menneskeheten har blitt utsatt for potensiell skade.

Når det gjelder antall mennesker som aktivt har bidratt til dødsfallene, utgjør dette nesten helt sikkert den største medisinske skandalen i verdenshistorien.

Milliarder av doser med eksperimentell genterapi har blitt injisert i mennesker over nesten hele verden. De som er involvert i dette inkluderer Verdens helseorganisasjon (WHO), store farmasøytiske selskaper, nasjonale myndigheter, politikere og byråkrater, massemedier, tallrike leger og sykepleiere, pluss mange andre.

Omfanget er svimlende. Regjeringer på flere kontinenter har presset på for at deres befolkning skulle ta disse farlige injeksjonene. Dette betyr at de samme regjeringene er medansvarlige for at tusenvis av deres egne borgere har dødd.

Skadene som mRNA-injeksjonene trolig har påført millioner av mennesker er så store, at mange regjeringer i mange forskjellige land potensielt kan falle over denne saken. De styrende elitene i hele den vestlige verden, inkludert massemediene, kan stå overfor et enormt fall i tillit på grunn av denne skandalen.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.