Politiet undersøker meldinger om at noen har skutt mot en bil på Tveita i Oslo. 

– Vi har ikke kommet i kontakt med noen av de involverte foreløpig, men vi er i området med store ressurser, opplyser Oslo politidistrikt i politiloggen.

Politiet er i kontakt med vitner i området, og ber andre vitner som kan ha sett eller hørt noe, om å ta kontakt med politiet.

Politiet fikk inn første meldingen om hendelsen klokken 23.06, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand til NTB.

– Vi fikk inn flere meldinger, sier han.

Ifølge Avisa Oslo er det to ambulanser i beredskap ved Tveita senter, og et område er sperret av. Politiet benytter både hund og helikopter for å søke i området.

Dette skriver politiet i loggen så langt:

Voldshendelse: Oslo, Tveita

Vi snakker med flere vitner i området nå. Hvis det er vitner i området som har opplysninger som ikke har snakket med politiet ennå, ta kontakt på stedet eller på telefon.

Oslo Politidistrikt
Pågår

Voldshendelse: Oslo, Tveita

Vi undersøker meldinger om at noen har skutt mot en bil på Tveita. Vi har ikke kommet i kontakt med noen av de involverte foreløpig, men vi er i området med store ressurser.

Oppdatering:

Tre menn i 20-årene er nå pågrepet.

– Disse tre mennene kan knyttes til en bil som ble sett kjørende fra stedet, opplyser operasjonsleder Line-Merethe Skott Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet mistenker at det er en relasjon mellom de involverte, og de har kontroll på bilen.

Meldingen kommer kun en times tid etter det var et grovt forsøk på ran i Frognerparken, hvor to kvinner ble forsøkt ranet med kniv av to menn i slutten av tenårene (dvs. 18-19 år).

Det er også meldinger fra politiet om en voldshendelse på Bøler i en leilighet.

 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.