Historien om Trump nærmer seg legende. Hva norske dilettanter måtte mene er helt irrelevant. Trump gjorde et sjokkvalg i 2016. De har kastet alt de har mot ham og han har reist seg hver gang.

Dette er slik en amerikansk helt blir laget. Det er ikke tilfeldig at en spesialsoldat Shawn Ryan spør ham: Vi styres av mennesker som for lengst har sluttet å forholde seg til folket. Vil de noen gang bli stilt til ansvar?

Hvis svaret blir negativt 5. november er det over og ut med en fredelig tilbaketakelse av demokratiet.

Mike Benz er spesialist på den dype staten som han har vært en del av og som han kaller the Blob. Han skisserer et overvåkingssamfunn som ble bygget opp for mange år siden og som idag er verdensomspennende.

Disse kreftene ønsker å underlegge seg Eurasia, dvs Russland. De regner med at Russland har verdier tilsvarende 75.000 milliarder dollar. USA har «bare» 40.

Benz reiser problemstillinger som er helt utenkelige i den norske andedammen. Likevel er det hans tanker som følges av mange i USA og utenfor. Ganske enkelt fordi han gir en overbevisende forklaring på de siste årenes hendelser, eksemplifisert ved arrestasjonen av Telegram-gründeren Pavel Durov.

 

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.