Nettavisen lager en god gammeldags drittpakke mot Donald Trumps visepresidentkandidat, J.D. Vance.

Avisen bruker uttalelser Vance skal ha kommet med for flere år siden, og setter dem i en sammenheng som passer agendaen deres:

Hatet mot Donald Trump.

Denne gangen er det en kommentar Vance kom med under en tale til en kristen forsamling, hvor han nevnte venstresidens indoktrinering av amerikanske barn.

«Så mange ledere på venstresiden, de er folk uten barn, som prøver å hjernevaske våre barns sinn. Det forstyrrer meg. Randi Weingarten, som er leder for den mektigste fagforeningen for lærere i landet, har ikke ett eneste barn. Hvis hun ønsker å hjernevaske og ødelegge våre barns sinn, bør hun få noen selv og la våre være i fred, for helvete», skrev Vance på det som den gang het Twitter.

Dette får selvsagt Nettavisen til å bli et stygt personangrep, og henter imidlertid inn Trump-hateren, «USA-eksperten» og Civita-rådgiver Eirik Løkke, til å spy ut litt mer hat.

– Dette styrker inntrykket mange har av ham, nemlig at han ikke er veldig sympatisk. Det gir han ikke fred når han prøver å snakke om politikk, sier Løkke til Nettavisen.

Avisen hevder så at Vance er mektig upopulær i USA, og Løkke kaster bensin på bålet:

– Det nye opptaket hjelper han heller ikke, men mange har allerede tatt Vances meninger i betraktning etter uttalelsen om barneløse kattedamer, sier Løkke, som sikter til Fox News-intervjuet med Tucker Carlson fra 2021, der han omtalte Kamala Harris som en barneløs kattedame.

Selv om det var åpenbar sarkasme det var snakk om, så ønsker hverken Nettavisen eller Eirik Løkke å innse dette, fordi det strider totalt mot agendaen de har.

Civita-rådgiver Eirik Løkke får imidlertid boltre seg så mye han vil, og spy ut eder og galle i Nettavisen, så lenge det er noe som kan sette Donald Trump i et dårlig lys.

Løkke kliner like godt til i denne artikkelen om Vance, og tar med samtlige republikanere i slengen:

– Det gir et inntrykk av en direkte kvinnefiendtlig politikk, og at de ikke liker selvstendige kvinner. Hvor kritiske de er til IVF er ganske grusomt, sier Løkke om de amerikanske republikanerne.

Hva er vel dagen uten litt godt gammeldags hatprat fra Nettavisen?

 

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.