CNN kunngjorde tirsdag at Kamala Harris og hennes medkandidat guvernør Tim Walz vil bli intervjuet av programleder Dana Bash, og markerer det første møtet med en reporter siden Harris ble Demokratenens presidentkandidat.

Ian Sams, en seniorrådgiver for Harris-kampanjen, gjentok mandag at Harris ville planlegge et intervju innen utgangen av måneden. Intervjuet, sendes kl. 21.00 (03:00 norsk tid) skriver ABC News.

Politisk strateg Scott Jennings sa til lamslåtte programledere på CNN at han har stor tillit til Dana Bash og nyhetskanalen, men synes det er utrolig svakt av Harris å ha med sin medkandidat Tim Walz på sitt første intervju. Jennings sier det er urovekkende og viser mangel på tillit til hennes politiske evner og hva slags president vil hun bli når hun ikke en gang kan ta små avgjørelser som å stille opp i et intervju alene.

Mange sier at intervjuet vil bli tatt opp på forhånd, men det er ikke bekreftet. Men det vil gi CNN muligheten til å redigere intervjuet, slik mange nyhetskanaler gjør når de intervjuer Joe Biden.

Kritikken hagler på X og mange tror ikke Dana Bash vil være rettferdig eller gi Harris og Walz vanskelige spørsmål. Trump har imidlertid rost Dana Bash og Jake Tapper etter den katastrofale debatten med Joe Biden. Trump følte at de behandlet ham rettferdig.

Kamala Harris skal sette seg ned for et «intervju» med CNNs Dana Bash, skriver Nick Sortor. Det er den samme Dana bash som:

  • Skyldte den katastrofen tilbaketrekningen fra Afghanistan på Trump.
  • Nekter at Joe Biden har gått etter politiske motstandere.
  • Sa at Høyesteretts avgjørelse om å holde Trump på stemmeseddelen var «uheldig for Amerika».
  • Sammenlignet Trump med Hitler.
  • Løy ved å si at Kamala aldri var grense-zar.

Dana Bash er en talskvinne for Kamala Harris og ingenting mer.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.